Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
каде тоа беа оштетени бари?
црвениот на киву?
па не виде бе судијата што е тука чудно? се случувало и на други утакмици да не види судијата
а ако мислиш дека се оштетени заради раката на мајкон :pop::pop:

темава е легендарна нема муабети по 2,3 дена ама кога има незнае кој кај тера :pos:

Ова болдираното може да конкурира за топ 10 лаги на форумов :pos:
Енивеј, дечки, вака: требаше некој да му застане на патот на местењето во Италијанскиот фубал за Интер да земе титула. Точно ти е тоа. Без да отворам теми зошто ти ќе си одиш а ние ќе треба да оправаме со Јувенташиве. Не знаеш како е да те краде некој се години затоа молчи си.

Второ, дали ќе ја земе Милан оваа година, ќе видиме.

Трето, баш сакам да ми објасниш како тоа со фер-плеј правилото Интер ќе пропаѓа а Јуве и Милан ќе се најјачи? Многу ме интересира, а на Син уште повеќе.

Четврто... мај 2010, Сантјаго Бернабеу...

На тебе само ќе ти реплицирам заш најсвесен ми делуеш. Интер секоја година игра со загуби и тоа не мали. Ја освоија тројната круна и пак во минус 50-60 милиони.
Ги кркаат парите на Морати. Како што разбрав од тоа што прочитав УЕФА може да не дозволи да играат екипи со големи загуби во Лига на шампиони.Треба да се фокусира на млади играчи не е ни чудно што пропаѓа италијанскиот фудбал. И за титулата лани си ја заслуживте во Лига на шампиони. Ги исфрливте англискиот, шпанскиот и германскиот шампион.
И за другите што цитират како мартин.џерард кои пред 5 години не знае дека Интер постои не замарајте.

каде тоа беа оштетени бари?
црвениот на киву?
па не виде бе судијата што е тука чудно? се случувало и на други утакмици да не види судијата
а ако мислиш дека се оштетени заради раката на мајкон :pop::pop:

Оффф мори мајкоо...Па црвениот на Киву нормално..Не видел судијата и го оштетил Бари што не ти е јасно :tapp:

Два натпревари казна за Морганти малку е тоа што го направи за лежење у затвор е!!!

На тебе само ќе ти реплицирам заш најсвесен ми делуеш. Интер секоја година игра со загуби и тоа не мали. Ја освоија тројната круна и пак во минус 50-60 милиони.
Ги кркаат парите на Морати. Како што разбрав од тоа што прочитав УЕФА може да не дозволи да играат екипи со големи загуби во Лига на шампиони.Треба да се фокусира на млади играчи не е ни чудно што пропаѓа италијанскиот фудбал. И за титулата лани си ја заслуживте во Лига на шампиони. Ги исфрливте англискиот, шпанскиот и германскиот шампион.
И за другите што цитират како мартин.џерард кои пред 5 години не знае дека Интер постои не замарајте.
Не си информиран доволно затоа те чепнав за ова:
Интер прв почна да се подготвува за фер-плејот. Троши минимално, трансферите се финансиски гола вода во однос на она што се трошеше некогаш. Има најдобра школа во Италија изминативе години што помага многу при трансфери, дури и децата да не станат калибар за прв тим. Пацини дојде за 12 милиони + Биабиани. Нагатомо дојде џабе во замена за Сантон а ако се покаже како добар ќе чини само 4 милиони. Дестро замина во Џенова од каде редовно им земаме одлични фудбалери. Предходно и Аквафреска. Се следат помлади таленти како Ранокиа кој дојде сега, Вивиано кој ќе дојде најверојатно во јуни, Кутињо кој дојде од Бразил за мали пари а има потенцијал да стане голем. Токму трансфер политиката го подигна Интер, се греши како и секаде, но има и одлични трансфери.

Од друга страна, Јувентус акна 100 и кусур милиони последниве две години за ништо, а има за давање 42 милиони за да ги задржи најдобрите играчи кои му се на позајмица. Милан има за правење обемен ремонт поради тоа што има многу играчи кои се за пензија и неколку кои не се за во екипата. Интер е во најдобра позиција за следниве години.

Требаше Јуве во втора лига да се исфрји и Милан да се казно со -20(не сум сигурен точно колку) за Интер да освои конечно титула. Интер нема никогаш да биде ни до пола од тоа што се Јуве и Милан. Мож сеа Јуве е у криза , ама пак за мене Јуве е 10 пати поголем тим од Интер. Не навивам за Јуве , ама интерашите го дрват сеа кога претходните 5 години Милан и Јуве беа у криза, ама да не ве разочаруем срање екипа е за мене Интер ниеден италијанин нема да ти е... смотаната екипа.

Inter-Milan-Diego-Milito-006.jpg

една слика милијарда зборови!

Фала ти што ме просветли , премногу сум ти благодарен .
Кажи ми какво е чувствотото кур да те боли за финале Лига на Шампиони , стварно ме интересира

--- надополнето ---

Требаше Јуве во втора лига да се исфрји и Милан да се казно со -20(не сум сигурен точно колку) за Интер да освои конечно титула. Интер нема никогаш да биде ни до пола од тоа што се Јуве и Милан. Мож сеа Јуве е у криза , ама пак за мене Јуве е 10 пати поголем тим од Интер. Не навивам за Јуве , ама интерашите го дрват сеа кога претходните 5 години Милан и Јуве беа у криза, ама да не ве разочаруем срање екипа е за мене Интер ниеден италијанин нема да ти е... смотаната екипа.

Па и не си толку писмен колку што мислев

ж

Еве ти уште една глупост од човек кој нема друга работа освен да провоцира!:kesa:

Од друга страна, Јувентус акна 100 и кусур милиони последниве две години за ништо, а има за давање 42 милиони за да ги задржи најдобрите играчи кои му се на позајмица. Милан има за правење обемен ремонт поради тоа што има многу играчи кои се за пензија и неколку кои не се за во екипата. Интер е во најдобра позиција за следниве години.

Далеку се од 42 милиони.:smir:

Што се нема да прочиташ на темава :)

Иначе оштетени беа Јувентус, тоа е пенал, убаво рече некој од јувенташиве ако го досудеше пеналот немаше да правите муабет или-или, тука ќе се знаеше сигурно.
А дали после тоа ќе победеа, не знам, мислам дека исто ќе си завршеше, Матри чим ви промашува празен гол и шутира како Аматер, нема што да барате повеќе(слично и на Интер вчера).

Ако се одлучи да ги купи на Аквилани, Пепе, Кваљарела и Матри ќе потрошат околу 15-6 милиони.
Затоа што Аквилани, Кваљарела и Матри ќе се плаќаат на 3 рати, само на Пепе договорот ќе го откупат целосно за 4 милиони.

Ако се одлучи да ги купи на Аквилани, Пепе, Кваљарела и Матри ќе потрошат околу 15-6 милиони.
Затоа што Аквилани, Кваљарела и Матри ќе се плаќаат на 3 рати, само на Пепе договорот ќе го откупат целосно за 4 милиони.
Добро де, нека е и на рати, пак треба да се дадат. Ти за првата рата ми кажуваш. Вкупно се околу 40 колку што знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom