Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Чим го кажа Робињо , ами и Ибраносло го заборави

Не го заборавив ги кажав само овие помладите играчи кој ќе бидат иднината на Милан.

--- надополнето ---

За трансферите во Јануари се збореше. Факт е дека Милан со Робињо, Ибра, Касано и Боатенг се екстра трансфери.

Не друже се збореше за тоа дека на Милан му требало ремонт.Всушност и од таму почна дискусијата.
А Бомел и Љегротање се земени заради големиот прој на повреди (13).Не се никакви засилувања зошто на лето најверојатно ќе летаат.

Санчез ќе може да игра против Сампдорија?

И не мењај тема, овде темата е Сериа а, а не финалето Баерн - Интер. Не се секирај се ближи 23ти.

А што да не имаш надежи дека случајно ќе не победите на Меаца????..ајде да коментираш за целовкупниот двобој те разбирам ама вака само се глупираш....!

А што да не имаш надежи дека случајно ќе не победите на Меаца????..ајде да коментираш за целовкупниот двобој те разбирам ама вака само се глупираш....!

Што, непобедливи сте дома? Јас не викам дека ќе ве победиме или нема да ве победиме, али ти ептен сигурен си некако.

Кај се бе тие фановите на Тотенхем се да им е-бам ! Ау грешка мислев ова за Л.Ш. темата е.

Што, непобедливи сте дома? Јас не викам дека ќе ве победиме или нема да ве победиме, али ти ептен сигурен си некако.

Не сум сигурен кој ќе биди елиминиран или кој ќе оди понатаму ,но Интер за да се победи на меаца ќе треба страшно добро да изиграте и плус да имате еден тон среќа..а како што игравте против Келн на добар пат сте...

се извинувам на офф топикот!

100ти јубилеен гол на Ди Натале. Многу добра утакмица. Санчез им го спопика лагано, а Ди Натале во класата на најдобри напаѓачи. Се изненадив дури кога видов Макароне дека играл за Сампдорија, мислев уште си трчкарат во Палермо. Сампдорија многу изгуби од играчи и игра, џабе... Тешко трансфорирање на тим кој лани беше доволно амбициозен за да биде закана, а сега заедно со Бари се најпроменетите тимови во Серија А, имаат менталитет на тимови од Бундес лига.

Удинезе продолжува да гази Сампдориа се повеќе и повеќе пропаѓа.

Не знам како досега никој од јувенташите никој не ја спомна судиската помош кога на каљари му беше поништен чист гол на резултат 1-2,а ако се оштетени измислуваат топла вода како тоа судиите против нив биле..Морати бла бла бла....мене воопшто не ми смета тоа што победија напротив ја фатив 2-јка,но на Каљари му беше поништен чист гол!

Не знам како досега никој од јувенташите никој не ја спомна судиската помош кога на каљари му беше поништен чист гол на резултат 1-2,а ако се оштетени измислуваат топла вода како тоа судиите против нив биле..Морати бла бла бла....мене воопшто не ми смета тоа што победија напротив ја фатив 2-јка,но на Каљари му беше поништен чист гол!

:pos:

Имаше фаул пред тоа. Судијата свирна дури беше топката во воздух.
Еве ти и доказ. Или тоа не е фаул? Да не беше влечен за рака Тони(мислам) во таа ситуација, сигурно ќе скокнеше и таа топка ќе завршеше кај него на глава.

Моментот е после 0,45. Се гледа убаво.

Беше гол точно ама кога шутираа имаше друг играч во офсајд а до сега судеа такви сутиации офсајд па и сега ваљда така испадна.Мада не се согласувам со тоа и никогаш не сум се согласувал и таквите ситуации треба да бидат голови.Ама нее судиска грешка зашто секогаш така судат да им ебам мамата...

Беше гол точно ама кога шутираа имаше друг играч во офсајд а до сега судеа такви сутиации офсајд па и сега ваљда така испадна.Мада не се согласувам со тоа и никогаш не сум се согласувал и таквите ситуации треба да бидат голови.Ама нее судиска грешка зашто секогаш така судат да им ебам мамата...

Нема врска офсајдот, пред тоа беше фаулиран Тони, и судијата свирна додека топката беше во воздух.

Ја гледав утакмицата и интересна беше, само каков Фаил направи Киелини :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom