Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Јас се чудам што вака жешко а тоа да ти почнало глобално затоплување!!! Е мајката...! :pos2:

И мило ми е по не знам кој пат што Интер пак победува...ама во исто време се радувам и Милан што е прв.Што е работава неам појма...
Double personality? :) :smir:

Шознам, на кој како му оди во прилог - така си го толкува.
Имам слушнато и прочитано неколку потрпавила на правилово само незнам дали има некое пропишано а сигурно има. Пред некој месец едно другарче полагаше за судија и имаше мал милион правила за фудбалот, дури се зачудив некои од нив прв пат ги сретнувам а играм голем фудбал 3 години.

.

Иначе да те информирам јас сум фудбалски судија и полагав дури пред една година за категорија...20 прашања беа во тестот и да ги постирам тука во форумот 5 ако договорите точно што гледате сите фудбал тука јас ќе го избиршам профилот..да знаете само уште какви правила и ситуации постојат што и се свират и не се свират..ехе!

:pos:

Абе неам појма.За Милан ми е мило затоа што имам другари и заради нив,а за Интер не знам зошто.Некако не е убаво кога Европско/Светскиот шампион игра ко второлигаш.Овој Интер моментално наликува на оној ланскиот и затоа ми е многу мило,иако Челзи отпадна токму од нив.

Иначе да те информирам јас сум фудбалски судија и полагав дури пред една година за категорија...20 прашања беа во тестот и да ги постирам тука во форумот 5 ако договорите точно што гледате сите фудбал тука јас ќе го избиршам профилот..да знаете само уште какви правила и ситуации постојат што и се свират и не се свират..ехе!
Судија педер!!!, Судија педер!!!:pos2:

Што не си кажал бе да има по кого да викаме уаааааа :pos:

Gledavte vesti be? Vo Milano besneat pozhari od sekoja strana, pola grad se evakuira, gi nosat Torino ili Rim :icon_lol: tamu ladno bilo :)

--- надополнето ---

E ajde be :)

Ama da go izbrises juzerot odma, uste vecer :)

Ајде тие што се редовни на темава да кажат дали било постирано видеото со Гатузо и колата (скриена камера)?

Пред некој ден го гледав, па ако не било тука ставено да се посмееме :)

Ајде тие што се редовни на темава да кажат дали било постирано видеото со Гатузо и колата (скриена камера)?

Пред некој ден го гледав, па ако не било тука ставено да се посмееме :)
Не сум видел таква работа...

Епа ајде ќе го ставам, па нема везе и ако го имало некогаш, ќе се посмееме :) Само штета нема превод, па кој разбира нешто италијански супер, ама и вака се сфаќа горе доле.

И? Пенал беше, и зошто не? :pos2:

Она нема никаква логика да се окарактеризирва како пенал и те уверувам конторлорот ан натпреварот ни збор му нема речено за таа ситуација бидејќи беше премногу комплицирана ситуацијата но сепак топката апла ненамерно удри во раката на киву која беше во неприродна ситуација(но не одеше топката кон голот) и се удри во неговата рака по вториот пат..доволна беше само силната реакција на главниот судија каде жестоко одмавна со рацете дека нема никаква ситуација за пенал и фудбалерите на Чезена воопшто не протестираа бидејќи такво нешто едноставно не се свири.е сега можеби залажува тоа што раката е во неприродна положба но немаше никаква логика да свири пенал по втор конктат и тоа ненадеен со топката..кога ќе видиш секое играње со рака е ненамерно во шеснаесетникот но ова беше посебен случај веќе...!

--- надополнето ---

Леле допрва ќе пропага мак лига и така има јаки судии кој од кој :pos2:

ако има добра лига ќе има и јаки судии..вака се заедно ќе пропаѓа во мак фудбалот!

Она нема никаква логика да се окарактеризирва како пенал и те уверувам конторлорот ан натпреварот ни збор му нема речено за таа ситуација бидејќи беше премногу комплицирана ситуацијата но сепак топката апла ненамерно удри во раката на киву која беше во неприродна ситуација(но не одеше топката кон голот) и се удри во неговата рака по вториот пат..доволна беше само силната реакција на главниот судија каде жестоко одмавна со рацете дека нема никаква ситуација за пенал и фудбалерите на Чезена воопшто не протестираа бидејќи такво нешто едноставно не се свири.е сега можеби залажува тоа што раката е во неприродна положба но немаше никаква логика да свири пенал по втор конктат и тоа ненадеен со топката..кога ќе видиш секое играње со рака е ненамерно во шеснаесетникот но ова беше посебен случај веќе...!
Мене ме интересира дали можеш да ми најдеш линкови со овие правила, затоа што со свои уши го имам слушано Гоце Попев како ги толкува поинаку. Не е дека не ти верувам да се разбереме. Само сакам да ги прочитам, што е во домен на убедување а што се суди задолжително?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom