Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Јас се чудам што вака жешко а тоа да ти почнало глобално затоплување!!! Е мајката...! :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Double personality?И мило ми е по не знам кој пат што Интер пак победува...ама во исто време се радувам и Милан што е прв.Што е работава неам појма...
Шознам, на кој како му оди во прилог - така си го толкува.
Имам слушнато и прочитано неколку потрпавила на правилово само незнам дали има некое пропишано а сигурно има. Пред некој месец едно другарче полагаше за судија и имаше мал милион правила за фудбалот, дури се зачудив некои од нив прв пат ги сретнувам а играм голем фудбал 3 години.
.
Судија педер!!!, Судија педер!!!:pos2:Иначе да те информирам јас сум фудбалски судија и полагав дури пред една година за категорија...20 прашања беа во тестот и да ги постирам тука во форумот 5 ако договорите точно што гледате сите фудбал тука јас ќе го избиршам профилот..да знаете само уште какви правила и ситуации постојат што и се свират и не се свират..ехе!
Што не си кажал бе да има по кого да викаме уааааааИначе да те информирам јас сум фудбалски судија и полагав дури пред една година за категорија...20 прашања беа во тестот и да ги постирам тука во форумот 5 ако договорите точно што гледате сите фудбал тука јас ќе го избиршам профилот..да знаете само уште какви правила и ситуации постојат што и се свират и не се свират..ехе!
Иначе да те информирам јас сум фудбалски судија и полагав дури пред една година за категорија...20 прашања беа во тестот и да ги постирам тука во форумот 5 ако договорите точно што гледате сите фудбал тука јас ќе го избиршам профилот..да знаете само уште какви правила и ситуации постојат што и се свират и не се свират..ехе!
Леле допрва ќе пропага мак лига и така има јаки судии кој од кој :pos2:А јас зошто секогаш си ги бранам колегите немате заприметено?
Не сум видел таква работа...Ајде тие што се редовни на темава да кажат дали било постирано видеото со Гатузо и колата (скриена камера)?
Пред некој ден го гледав, па ако не било тука ставено да се посмееме![]()
И? Пенал беше, и зошто не? :pos2:
Леле допрва ќе пропага мак лига и така има јаки судии кој од кој :pos2:
Мене ме интересира дали можеш да ми најдеш линкови со овие правила, затоа што со свои уши го имам слушано Гоце Попев како ги толкува поинаку. Не е дека не ти верувам да се разбереме. Само сакам да ги прочитам, што е во домен на убедување а што се суди задолжително?Она нема никаква логика да се окарактеризирва како пенал и те уверувам конторлорот ан натпреварот ни збор му нема речено за таа ситуација бидејќи беше премногу комплицирана ситуацијата но сепак топката апла ненамерно удри во раката на киву која беше во неприродна ситуација(но не одеше топката кон голот) и се удри во неговата рака по вториот пат..доволна беше само силната реакција на главниот судија каде жестоко одмавна со рацете дека нема никаква ситуација за пенал и фудбалерите на Чезена воопшто не протестираа бидејќи такво нешто едноставно не се свири.е сега можеби залажува тоа што раката е во неприродна положба но немаше никаква логика да свири пенал по втор конктат и тоа ненадеен со топката..кога ќе видиш секое играње со рака е ненамерно во шеснаесетникот но ова беше посебен случај веќе...!