Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Значи се знае дека титулата ќе ја бркаме заедно со Интер, јасно е дека Лацио, Наполи ќе изгубат темпо како што оди првенствово. Инаку Алегри направи прилично грешки кои не можам да ги разберам, ама како тренер дефинитивн повеќе го почитувам и ценам од Леонардо. Е сега уште Леонардо немал некоја посериозна екипа па да видиме како ќе се носи. Никогаш, ама баш никогаш, и како играч и како тренер не ми бил омилен, за легенда и да не збориме. Времето ќе покаже, искрено ја сум оптимист дека Милан ќе земе титула, ама ај времето ќе покаже.

Инаку во фанклубот на Интер и метереолог:salut:

Имаш право, сирот немал ништо сериозно до сега... Лани не памтам, кај беше тренер? Нешто Албинолефе? Кротоне... ?

Како бе вака... И после ЕУ сакате... епа не иде :)

Па Наполи мислам дека беше сериозна екипа... но се разбира, ќе дојдат и потешки натпревари посебно на гостувањата. Удинезе ќе биде добар испит.

Значи се знае дека титулата ќе ја бркаме заедно со Интер, јасно е дека Лацио, Наполи ќе изгубат темпо како што оди првенствово. Инаку Алегри направи прилично грешки кои не можам да ги разберам, ама како тренер дефинитивн повеќе го почитувам и ценам од Леонардо. Е сега уште Леонардо немал некоја посериозна екипа па да видиме како ќе се носи. Никогаш, ама баш никогаш, и како играч и како тренер не ми бил омилен, за легенда и да не збориме. Времето ќе покаже, искрено ја сум оптимист дека Милан ќе земе титула, ама ај времето ќе покаже.

Инаку во фанклубот на Интер и метереолог:salut:

Шо го плукаш бе човекот до пред 1 год кај вас беше вие си го избркавте , па сеа дека си реди успеси па уште мани ке му најдувате , уште по пишувањево те сетив дека си фан на Милан

На овие Интер требаше чоек од Милан да дое за да ги опраи..... гревчиња :icon_lol:

Јас мислам беа и се доволно квалитетни како тим да се борат за скудетото ама до сега несреќникот бенитез ја кочеше работата.Дојде Леонардо и едноставно среќата што бенитез си отиде им е голема мотивација и тимот се враќа на самите патеки.

Имаш право, сирот немал ништо сериозно до сега... Лани не памтам, кај беше тренер? Нешто Албинолефе? Кротоне... ?

Мислеше дека немал посериозен испит откога е на чело на Интер

Јас ко адвокат:pos2:

^ Е да, глеам што мислел... :)

Ние па изгорени на Киево, Бреша и остала багра друго сфаќаме.

Одговори погоре Иосоно, Наполи е повеќе од сериозен кандидат, и единствен на Милан сезонава нели :) Најбитно е они да кикснат хехехе

Не, не грешно се изразив. Со тимот на Интер нема некоја посериозна пречка, не зборам за тоа каде бил тренер до сега. ОК грешка моја.

Шо го плукаш бе човекот до пред 1 год кај вас беше вие си го избркавте , па сеа дека си реди успеси па уште мани ке му најдувате , уште по пишувањево те сетив дека си фан на Милан

Е ај по кого плукав. Искрено не знам на кого мислиш, ама ако мислиме на истиот, јас не сум го сретнал во фанклуб на Милан, ама ептен смешно изгледа. И не треба многу да видиш за кого навивам, погледни го аваторот и ќе ти стане јасно.
И да фала на Bianconero vero што ме поправи и што ме сфати.

уште по пишувањево те сетив дека си фан на Милан

И јас исто. Се мислев дали по аватарот ќе го сетам, ама јок. :)

--- надополнето ---

Инаку во фанклубот на Интер имаат и метереолог:salut:

Па Алегри се прослави на сите дерби натпревари. Не го бројам со Интер она, бидејќи Интер со Рафа беше друг тим. Како и да е, и на тој натпревар едина шанса беше пеналот и го искористија.

Против Јуве (без Красич) изгуби (дома), против Рома изгуби (дома), против Лацио (гости) нерешено, против Сампдорија (гости) нерешено, а и на два од овие последни споменати натпревари имаа водство. Едино добри беа против Наполи во гости, но овие играа со играч помалку.

И јас исто. Се мислев дали по аватарот ќе го сетам, ама јок. :)

--- надополнето ---

Па Алегри се прослави на сите дерби натпревари. Не го бројам со Интер она, бидејќи Интер со Рафа беше друг тим. Како и да е, и на тој натпревар едина шанса беше пеналот и го искористија.

Против Јуве (без Красич) изгуби (дома), против Рома изгуби (дома), против Лацио (гости) нерешено, против Сампдорија (гости) нерешено, а и на два од овие последни споменати натпревари имаа водство. Едино добри беа против Наполи во гости, но овие играа со играч помалку.

Значи кажав дека Алегри направи грешки кои не се за оправдување, ама пак ќе ти кажам дека го ценам повеќе од Леонардо. И кога сме кај дербито, стварно пеналот беше подарен одглуми Ибрахимовиќ, а Интер имаа 4 стативи, 2 пречки и играч повеќе. И ај сега да не отворам стари теми реков времето ќе покаже, ќе има уште едно градско дерби, имате метереолог па дотогаш нека ви кажува временска прогноза.

Ама признај дека и вие ја пратите прогнозата? :) :smir:

Значи кажав дека Алегри направи грешки кои не се за оправдување, ама пак ќе ти кажам дека го ценам повеќе од Леонардо.

Ај прашај ме мене кого повеќе ценам? :)

Жозе Мурињо, ла ла ла ла ла ла, Жозе Мурињо... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom