Ама од која?Прва, втора или трета?
Мала помош, почнува на Б.![]()
Бенитез? :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ама признај дека и вие ја пратите прогнозата?:smir:
Ај прашај ме мене кого повеќе ценам?![]()
ЕЈ ЕЈ, ја тој на Б највише го ценим и го сакам, и не го давам на никому. УСтвари ај на вас од Интер би ви го дал пак, и евентуално на овие од Јуве, мада нив не им треба многу![]()

Во преден план ми беше да ја направам споредбата Алегри - Лео и дербињата што ги „доби“ Милан!
Ај друг пат ќе пишам подетално ... сега ако сакате можам да ви решам некоја задача математика![]()
Пс Само да не се појави Васко да ме праша ова со степениве да му пресметам од Целзиусови во Фаренхајтови (или како и да се викаа )![]()
махери ме изнасмеавтеЕЈ ЕЈ, ја тој на Б највише го ценим и го сакам, и не го давам на никому. УСтвари ај на вас од Интер би ви го дал пак, и евентуално на овие од Јуве, мада нив не им треба многу![]()
Си го имаме ние Дел Нери, Бенџо не ни треба. Многу добро не е на арно:pos2:ЕЈ ЕЈ, ја тој на Б највише го ценим и го сакам, и не го давам на никому. УСтвари ај на вас од Интер би ви го дал пак, и евентуално на овие од Јуве, мада нив не им треба многу![]()

едно време си мислев моја Рома на чело со Ранко го има најмизерниот тренер од клубовите од големата 4-ка во Италија, али испаднаа легенди како Чиро Роки, Крофнитез итн. ми олесна ејјј![]()
.Чувајте си го арен ви е.Во јуве фан клуб беше познат како тинкерот хахаха
Ама фацка е и ранко капа му симнувам.Кога беше во јуве се молев да си отиде што поскоро а у рома после се прослави со тоа второ место на крај.Чувајте си го арен ви е.Во јуве фан клуб беше познат како тинкерот хахаха
Прегледај го приврзокот 39355

а јак е? хахахахах ајде сега нека се вратат лацијалите да ги реметиме малце за купот 
не сум играл дотаа јак е? хахахахах