Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ама од која? :) Прва, втора или трета?

Мала помош, почнува на Б. :pos:

ЕЈ ЕЈ, ја тој на Б највише го ценим и го сакам, и не го давам на никому. УСтвари ај на вас од Интер би ви го дал пак, и евентуално на овие од Јуве, мада нив не им треба многу :pos:

Ама признај дека и вие ја пратите прогнозата? :) :smir:

Не викам не, ама во последните неколку страни опседнати сте, се разбира ние први го наметнавте, ама ептен сериозно ја фативте :salut:

Ај прашај ме мене кого повеќе ценам? :)

Е добро де може да кажеш. После тоа лани што му се случи на Леонардо против Интер, треба слика во дневна од Мурињо да стави.

ЕЈ ЕЈ, ја тој на Б највише го ценим и го сакам, и не го давам на никому. УСтвари ај на вас од Интер би ви го дал пак, и евентуално на овие од Јуве, мада нив не им треба многу :pos:

Не благодариме.Ја цениме ваша љубезност и внимание но сепак ке мора да одбиеме.Почестени сме од понудата и верувајте и ние би ви го понудиле со гоооолемо задоволство на вас но нашиот оговор е

kajganaaa.JPG

Во преден план ми беше да ја направам споредбата Алегри - Лео и дербињата што ги „доби“ Милан!

Ај друг пат ќе пишам подетално ... сега ако сакате можам да ви решам некоја задача математика :pos:

Пс Само да не се појави Васко да ме праша ова со степениве да му пресметам од Целзиусови во Фаренхајтови (или како и да се викаа ) :)

Не мора пријателе да се пресметува во фарентхајтови.Битно Затоплува во Милано!

Ајдееее хаха, се вклучија греалките и на темава :)

махери ме изнасмеавте

Си го имаме ние Дел Нери, Бенџо не ни треба. Многу добро не е на арно:pos2:

едно време си мислев моја Рома на чело со Ранко го има најмизерниот тренер од клубовите од големата 4-ка во Италија, али испаднаа легенди како Чиро Роки, Крофнитез итн. ми олесна ејјј :pos::pos:

едно време си мислев моја Рома на чело со Ранко го има најмизерниот тренер од клубовите од големата 4-ка во Италија, али испаднаа легенди како Чиро Роки, Крофнитез итн. ми олесна ејјј :pos::pos:

Ама фацка е и ранко капа му симнувам.Кога беше во јуве се молев да си отиде што поскоро а у рома после се прослави со тоа второ место на крај :vozbud:.Чувајте си го арен ви е.Во јуве фан клуб беше познат како тинкерот хахаха
claudio-ranieri.jpg

Ама фацка е и ранко капа му симнувам.Кога беше во јуве се молев да си отиде што поскоро а у рома после се прослави со тоа второ место на крај :vozbud:.Чувајте си го арен ви е.Во јуве фан клуб беше познат како тинкерот хахаха
Прегледај го приврзокот 39355

искрено се надевам дека на тинкерот ќе му проработи кликерот оти ојде јабана уште една сезона хахах

Мене тоа тинкер ме постестува на херојот од Дота...
Tinker____Dota_by_XXxDebSerPArtxXX.jpg
....
Лом ги имам правено со овој херој на Дота..:):)

не сум играл дота :) а јак е? хахахахах ајде сега нека се вратат лацијалите да ги реметиме малце за купот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom