Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Што толку Џовинко? Колку голови има дадено за Парма оваа година?Едноставно имаше огромна мотивација против Јувентус,тоа е тоа.

^ Не го плукајте Џовинко, си изигра на ниво, ни го зема гзот поштено и не се израдува на головите што ги даде што значи не испочитува. Што се однесува до тоа дека го плукал Алекс во некои интервјуа јас би рекол дека се чисти новинарски измислици. Колку само добро би ни дошол сега во моментов кога прва и единствена опција во нападот ни е Амаури ама тоа е тоа. Додуша, и јас добро би им дошол на Јуве ако се знае дека конкуренција би ми бил Амаури.:toe:

^ Не го плукајте Џовинко, си изигра на ниво, ни го зема гзот поштено и не се израдува на головите што ги даде што значи не испочитува. Што се однесува до тоа дека го плукал Алекс во некои интервјуа јас би рекол дека се чисти новинарски измислици. Колку само добро би ни дошол сега во моментов кога прва и единствена опција во нападот ни е Амаури ама тоа е тоа. Додуша, и јас добро би им дошол на Јуве ако се знае дека конкуренција би ми бил Амаури.:toe:

Не викам дека не изигра на ниво,ама сепак не треба да се нервиравме што е даден на Парма,тој е просечен играч со огромна мотивација денес.

Не викам дека не изигра на ниво,ама сепак не треба да се нервиравме што е даден на Парма,тој е просечен играч со огромна мотивација денес.

Подобро просечен играч со мотивација, отколку подпросечен играч без мотивација. :toe:

Па за тоа го дадоа во Парма оти е просечен играч :smir:
Детето си нема врска од фудбал, онака на среќа постигнува голови...бољи се Амаури и компанија во Јуве. ;)

Милан - ланскиот интер :) На тврди утакмици ... 86/7 :D Ко Милито лани хихихи

На крај се извадија и Рома и Милан,браво секоја чест..Одличен резултат и за Лацио исто..

Znaci prvo bese Desamp, pa Ranieri, pa Ferara pa i Zakeroni ste pomislile mozda deka deckoto ednostavno ne e igrac za golemi ekipi, i ne e vise mlad ima 24 godine ako ne se lazam.

Nastrana utakmicata denes ja mislim deka prodavanjeto na Govinko e opravdano, a i sekogas mislev deka e precenet. On e od onoj Gilardino, Huntelar, Saviola tipoi koi ne se ednostavno sposobni da go ponesat tovarot na dresot na ekipi kako Juve, Milan, Barsa itn.

Znaci prvo bese Desamp, pa Ranieri, pa Ferara pa i Zakeroni ste pomislile mozda deka deckoto ednostavno ne e igrac za golemi ekipi, i ne e vise mlad ima 24 godine ako ne se lazam.

Nastrana utakmicata denes ja mislim deka prodavanjeto na Govinko e opravdano, a i sekogas mislev deka e precenet. On e od onoj Gilardino, Huntelar, Saviola tipoi koi ne se ednostavno sposobni da go ponesat tovarot na dresot na ekipi kako Juve, Milan, Barsa itn.
А камо ли на Интер....

не скокаш а, педерче... :)

Вака прават пресврт евреите... со два нерегуларни гола...

Џовинко го сакав дури и во јувентус кога играше, незнам што слепец треба да си а да не му дадеш минутажа на детето.Убаво им се одмазди сега и се надевам дека ке заврши во поголем клуб.Честитки и за Милан.

Вечер ке биде многу непредвилдива утакмица, дебито на Лео со офанзивна тактика може да профитира многу брзо или пак спротивното.Се надевам дека ке гледаме добар фудбал кога станува збор за Италијаниве во 2011 ... :)

Милан - ланскиот интер :) На тврди утакмици ... 86/7 :D Ко Милито лани хихихи

Да ти кажам искрено се присетив на тие времиња кога си ги кинев нервите на големо. :D

Лео мора да им скине бодови на единствените конкуренти на Милан за скудето сезонава. :P

Море ги сулаја Јувентус среде Торино :pos: среќа што не уплатив првово коло, ај си реков да видам како ќе изиграат па ќе уплатам в недела :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom