Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Не го плукајте Џовинко, си изигра на ниво, ни го зема гзот поштено и не се израдува на головите што ги даде што значи не испочитува. Што се однесува до тоа дека го плукал Алекс во некои интервјуа јас би рекол дека се чисти новинарски измислици. Колку само добро би ни дошол сега во моментов кога прва и единствена опција во нападот ни е Амаури ама тоа е тоа. Додуша, и јас добро би им дошол на Јуве ако се знае дека конкуренција би ми бил Амаури.![]()
Не викам дека не изигра на ниво,ама сепак не треба да се нервиравме што е даден на Парма,тој е просечен играч со огромна мотивација денес.
Не викам дека не изигра на ниво,ама сепак не треба да се нервиравме што е даден на Парма,тој е просечен играч со огромна мотивација денес.
А камо ли на Интер....Znaci prvo bese Desamp, pa Ranieri, pa Ferara pa i Zakeroni ste pomislile mozda deka deckoto ednostavno ne e igrac za golemi ekipi, i ne e vise mlad ima 24 godine ako ne se lazam.
Nastrana utakmicata denes ja mislim deka prodavanjeto na Govinko e opravdano, a i sekogas mislev deka e precenet. On e od onoj Gilardino, Huntelar, Saviola tipoi koi ne se ednostavno sposobni da go ponesat tovarot na dresot na ekipi kako Juve, Milan, Barsa itn.
А камо ли на Интер....
не скокаш а, педерче...
Милан - ланскиот интерНа тврди утакмици ... 86/7
Ко Милито лани хихихи