Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
хаха да во право си.. по грешка е ти што си роден

--- надополнето ---

Ваково нешто не сум напишал и не пишам во ваков ситл
Што стил на пишуваше имаш бе?

И немој многу да силуваш мачки :pos:

HIDE YOUR CATS, HIDE YOUR DOGS, CUZ THEY'RE RAPIN ERRBODY OUT THERE!

Antoine-Dodson-So-Dumb-for-Real.jpg

Баце тетка ми има 11 мачки,дај телефонче да се договориме,да ги оплодиш,пошто на мачорине у маало кај нив мал им бил...

п.с што нема пичка да роди!

Можете да го замислите нели?

ако не можете еве...

images

Кога бил мал, сигурно омилена игра му била: Иде маца поред тебе, пази да те не угребе :)

Пусти Децу Нек Се радује
Пак се врати бе? Ја мислев си продужил по трнливите патеки...а ти дојде по уште...

Излажав дека не си го рекол тоа за мачките за да не ти се смејат ама сеа ќе кажам за приватната порака што ми ја пушти....ај-ај..

Остајте ја Cunt бе, гледате дека во 2005 е регистрирана и пет години и требало да собере храброст да викне Јуве пер семпре... Ја не знам ни во фан-клуб Јуве како ќе ја прифатат, посебно тие со мачки по дома :pos:

Остајте ја Cunt бе, гледате дека во 2005 е регистрирана и пет години и требало да собере храброст да викне Јуве пер семпре... Ја не знам ни во фан-клуб Јуве како ќе ја прифатат, посебно тие со мачки по дома :pos:

Чекај само да ја видат темава оние што тепаат у темана за рамноправност на животните со луѓето :pos:

Како прво тука сме да дискутираме за фудбал а не да гледаме кој каков ник има на форумов или пак кога боли вистината и кога не можите да бришите постови почнувате со вреѓање во ред ај ќе реагирам до модераторов на темава да го премени насловов да го направи Кој има подобар Ник може така

--- надополнето ---

И еве го во акција!

:pos2:

Немам намера да се расправам со некои од тука како вас кој појма немаат од фудбал гледаат само да вреѓаат некого . Во ред боли да губиш на Сан сиро така а. ?

Како прво тука сме да дискутираме за фудбал а не да гледаме кој каков ник има на форумов или пак кога боли вистината и кога не можите да бришите постови почнувате со вреѓање во ред ај ќе реагирам до модераторов на темава да го премени насловов да го направи Кој има подобар Ник може така

--- надополнето ---

Немам намера да се расправам со некои од тука како вас кој појма немаат од фудбал гледаат само да вреѓаат некого . Во ред боли да губиш на Сан сиро така а. ?

Тебе те боли тоа што во Торино го попивте 3-0?
Секој тим си има порази и победи,мене ми е битно Милан да си остане таму каде што е,а за Јуве не се интересирам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom