- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.386
- Поени од реакции
- 15.726
Што стил на пишуваше имаш бе?хаха да во право си.. по грешка е ти што си роден
--- надополнето ---
Ваково нешто не сум напишал и не пишам во ваков ситл
И немој многу да силуваш мачки

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што стил на пишуваше имаш бе?хаха да во право си.. по грешка е ти што си роден
--- надополнето ---
Ваково нешто не сум напишал и не пишам во ваков ситл

Доста му е Cunt со 2ка меѓу..
Не го напиша он тоа со мачките..

)Ме фати,ја сум мачкоебачот..)
Ме фати,ја сум мачкоебачот..)
Пак се врати бе? Ја мислев си продужил по трнливите патеки...а ти дојде по уште...Пусти Децу Нек Се радује

Остајте ја Cunt бе, гледате дека во 2005 е регистрирана и пет години и требало да собере храброст да викне Јуве пер семпре... Ја не знам ни во фан-клуб Јуве како ќе ја прифатат, посебно тие со мачки по дома![]()

Како прво тука сме да дискутираме за фудбал а не да гледаме кој каков ник има на форумов или пак кога боли вистината и кога не можите да бришите постови почнувате со вреѓање во ред ај ќе реагирам до модераторов на темава да го премени насловов да го направи Кој има подобар Ник може такаОстајте ја Cunt бе, гледате дека во 2005 е регистрирана и пет години и требало да собере храброст да викне Јуве пер семпре... Ја не знам ни во фан-клуб Јуве како ќе ја прифатат, посебно тие со мачки по дома![]()
И еве го во акција!
:pos2:
Како прво тука сме да дискутираме за фудбал а не да гледаме кој каков ник има на форумов или пак кога боли вистината и кога не можите да бришите постови почнувате со вреѓање во ред ај ќе реагирам до модераторов на темава да го премени насловов да го направи Кој има подобар Ник може така
--- надополнето ---
Немам намера да се расправам со некои од тука како вас кој појма немаат од фудбал гледаат само да вреѓаат некого . Во ред боли да губиш на Сан сиро така а. ?