Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Стварно имате набиено комплекси од јуве дај молимте кој ми збори за калчополи ЕТО протв бреша не симулираше пенал дали беше тоа да се досуди пенал па панеал ви дадоа да не ве срамит бреша дома да ве поразит Дај Молимте

Ето не симулираше..Ето се лизна!

Стварно имате набиено комплекси од јуве дај молимте кој ми збори за калчополи ЕТО протв бреша не симулираше пенал дали беше тоа да се досуди пенал па панеал ви дадоа да не ве срамит бреша дома да ве поразит Дај Молимте

Que Cossa :D ?

--- надополнето ---

Dek0 напиша:

Да погодам , не сте местеле - Морати стои позади тие (срањата на клипот на пример) и се остало ?

пс:Комплекси? лол ...можда коа Интер ке падне во Б лига (со Бенитез ко шо тргнала работата)

Вие двајца (Деко и Неразуро) мора да сте тешки будали што се расправате со ова детево, кое не знае ни што му значи никот ако ја извадиш двојката :pos:

Ама им се имаш закачено на овие од Палермо... :pos:
Амаури е причината за мојата омраза кон играчите од таму. Дури и да заигра Пасторе еден ден во Јуве, не верувам дека ќе го засакам. Ова важи и за било кој друг играч на Палермо. Бош тим ми се заедно со нивниот претседател кој ако го прашаш ќе испадне дека тимот на трансфер пазарот му вреди повеќе од тимовите на Јуве, Милан и Интер заедно.

Амаури е причината за мојата омраза кон играчите од таму. Дури и да заигра Пасторе еден ден во Јуве, не верувам дека ќе го засакам. Ова важи и за било кој друг играч на Палермо. Бош тим ми се заедно со нивниот претседател кој ако го прашаш ќе испадне дека тимот на трансфер пазарот му вреди повеќе од тимовите на Јуве, Милан и Интер заедно.

Едно време мислам и Наполи како тим почна да го навредуваш..не можам да се сетам што беше причината но сепак интересна дискусија падна тогаш:smir:

Едно време мислам и Наполи како тим почна да го навредуваш..не можам да се сетам што беше причината но сепак интересна дискусија падна тогаш:smir:
Да, да реков дека се просечна екипа.
Кога подобро ќе размислам понекогаш повеќе ме радува неуспех на Наполи или Палермо отколку на Интер и Милан. Тоа е веројатно поради фактот дека му земале многу бодови на Јуве последниве 2-3 сезони. Страшно ме нервираат екипи кои играат како да им е последно против Јуве и потоа следно коло ги плукаат бодовите кои ги освоиле во Торино со некоја си подпросечна екипа. Еве пример сезонава Палермо по победата во Торино веднаш следното коло одигра 2-2 дома со Лече и тоа со гол во 90+. Згора на се ме зезна за 14000 денари. Па да му е**м мајката, го победуваш Јуве во Торино а неможеш Лече дома. Не ли е тоа просек тежок. Ме подсеќаат на репрезентацијата на Македонија, незнаат да загубат од Англија ама па од друга страна незнаат да победат со Ерменија, Андора, Израел итн.

Ето не симулираше..Ето се лизна!

Договорена работа ај ето лизни се јас ќе судам пенал кога ке бидите во тесно . .ај де бе некој ке ми кажува за фудбал што почнал вчера да гледа

--- надополнето ---

Que Cossa :D ?

--- надополнето ---

Да погодам , не сте местеле - Морати стои позади тие (срањата на клипот на пример) и се остало ?

пс:Комплекси? лол ...можда коа Интер ке падне во Б лига (со Бенитез ко шо тргнала работата)

АБе сега барај ти архива. колку да сакс 40 години глава не можевте да крените

--- надополнето ---

Вие двајца (Деко и Неразуро) мора да сте тешки будали што се расправате со ова детево, кое не знае ни што му значи никот ако ја извадиш двојката :pos:

Ти слободно грижисе за својот ник пошто ако си неписмен можеш секако да го протолкуваш а немам намера посебно на шинтераши да им објаснувам што ми значи никот

п.с не сум дете прво пази што збориш ок . ?

Ти слободно грижисе за својот ник пошто ако си неписмен можеш секако да го протолкуваш а немам намера посебно на шинтераши да им објаснувам што ми значи никот

п.с не сум дете прво пази што збориш ок . ?
Ами ако не си дете бе Cunt, онда е трагедија... :pos:

Абе бркај петелот. реков на неписмени шинтераши не објаснувам што ми значи никот ок
така е!!!!
cunt-punt-soccer-demotivational-poster.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom