F
FuckYouAll
Гостин
Јас мислам дека некој се пронајде. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
Страхотно :smir:
Охххх па ја со тебе сум нашол да дискутирам , неиживеан еден ... земал само слики некои ми става ... објасни ми ако сакаш ако не ,не туку така набивај мислења
Јас мислам дека некој се пронајде.![]()
Признај дека ти само твоите си ги гледал на натпреварот,а?А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
Признај дека ти само твоите си ги гледал на натпреварот,а?![]()
Ств. јуве имаше повеќе шанси за победа , затоа Сторари доби жут за задржавање ВРЕМЕ у 53 мин:tv::tv::tv::tv:
дајте статистика последните неколку години во меѓусебните дуели меѓу Јувентус и Интер....не е проблем...
видовме како заврши,а за шанси имаа и едните и другите.....резултатот беше најреален.....личен тојДа не не ти годи разговорот па мењаш тема а убав ? ? ?
Нели еден фан на јуве пиша дека Јуве гази гази гази и дека имале ДАЛЕКУ поголеми шанси за победа против Интер ???
пс:Ако више мењаме теми , пиши Treble winners history на Googleи барај го Јувентус таму :tv: