F
FuckYouAll
Гостин
Јас мислам дека некој се пронајде.
Страхотно :smir:А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
и плус Магнетично :smir:Страхотно :smir:
Како прво за со мене да дискутираш треба да напишиш нешто паметно што има логика и аргументи кои се базирани врз основа а не да трескаш зелени како јувентус го надиграл интер или како јувентус бил најдобар до сега а до вчера го плукавте тимот цел фан клуб....второ јас тебе никаде не те навредив и внимавај како дискутираш со мене бидејќи според твојот речник (и постовите секако)како што можам да заприметам не си кадарен да ми реплицираш а камоли да ми се обраќаш со нискоинтелегентен збор како ''неживеан''...трето тоа што ставам слики е резултат на тоа што ме мрзи да ти аплицирам на твојте глупости и мислам дека сликите доволно ќе ти го дадат одговорот за твоите ''реални'' постови...четврто еве ти објаснав и не ме замарај со глупости како тоа набивам мислења со слики...!..поздравОхххх па ја со тебе сум нашол да дискутирам , неиживеан еден ... земал само слики некои ми става ... објасни ми ако сакаш ако не ,не туку така набивај мислења
јас мислам дека ''ја претеравте''!Јас мислам дека некој се пронајде.
Признај дека ти само твоите си ги гледал на натпреварот,а?А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
Беа добри и едните и другите ама јуве имаше далеку повеќе шанси за победа....Признај дека ти само твоите си ги гледал на натпреварот,а?
не го задржуваше времето, чекаше киелини и остала одбрана да влезат у 16 кај нас....Ств. јуве имаше повеќе шанси за победа , затоа Сторари доби жут за задржавање ВРЕМЕ у 53 мин:tv::tv::tv::tv:
дајте статистика последните неколку години во меѓусебните дуели меѓу Јувентус и Интер....не е проблем...
видовме како заврши,а за шанси имаа и едните и другите.....резултатот беше најреален.....личен тојДа не не ти годи разговорот па мењаш тема а убав ? ? ?
Нели еден фан на јуве пиша дека Јуве гази гази гази и дека имале ДАЛЕКУ поголеми шанси за победа против Интер ???
пс:Ако више мењаме теми , пиши Treble winners history на Google и барај го Јувентус таму :tv: