Н
'Никола'
Гостин
Кој е најдобар стрелец моментално во Италија? Уствари дајте листа ако можи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
видовме како заврши,а за шанси имаа и едните и другите.....резултатот беше најреален.....личен тој
Ти чим си се навредил со зборот неиживеан тоа ја потврдува мојата теза дека си тоа ...
Ти си у закаснет пубертет бе дечко , чим со сликички и со ..!.. се изразуваш , а и набиваш мислења ... сигурно 50% од мислењата ти се со сликички и такви глупости ...
Јас и ти неможе да разговараме бидејќи имаме обратно-пропорционални мислења и затоа олади малце и не се пали на мои постови.
На делба на првото место се Ето и Кавани со по 6 погодоци, следи Ди Вајо со 5, па Касано, Пато, Матри, Иличич, Пасторе и Пелисиер со 4.Кој е најдобар стрелец моментално во Италија? Уствари дајте листа ако можи.
Види бе брат , ја не викам дека сте НЕМАЛЕ шанси за гол ...ама да се лупаш со глава у зид како сте играле БОЉЕ и како не знам шо а у џа бу а од 50 нагоре задржававаа време вашите .....треба да си благо ретардиран (no offence)
пс: Кај е Пупоне бе ?Ах интер да изгубеше денес , цитрони ке отекуеше хххх
ппс: ЕДЕН КЛУБ ОД РИМ ! Хахахахха
ако го видиш огромниот успон во формата и напредок на овој новокомпониран тим некои работи ќе ти стане појасно......на крајот се гледа резултатот,меѓутоа ако тимот пружи добра партија тоа е веќе многу добро....Не ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
ОК сте тепале се ни е тоа јасно али ЛШ да освоевте немаше толку да се пувате пардон ЛЕ :tv:
Ти си у закаснет пубертет бе дечко , чим со сликички и со ..!.. се изразуваш , а и набиваш мислења ... сигурно 50% од мислењата ти се со сликички и такви глупости ...
Не ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
ОК сте тепале се ни е тоа јасно али ЛШ да освоевте немаше толку да се пувате пардон ЛЕ :tv:
Преку пишувањето го покажуваш нивото на знаење кое го поседуваш , играта се гледа , сеа за сеа најдобри сме , а за табелата каква ќе биде ќе збориме во Мај
Јуве го растури Лече, и на некој го фаќат страв.![]()
А против Интер како игравме бе ? не можевте да мрднете ... дај не сери , моментално сме во форма еве 4 утакмици како играме ист фудбал , убав и атрактивен
Чекај ќе ги спомнат и 34те титули во Сериа А.Обожавам кога сте објективни![]()
Јас и ти неможе да разговараме бидејќи имаме обратно-пропорционални мислења и затоа олади малце и не се пали на мои постови
Како новокомпонирана музика а?ако го видиш огромниот успон во формата и напредок на овој новокомпониран тим некои работи ќе ти стане појасно......на крајот се гледа резултатот,меѓутоа ако тимот пружи добра партија тоа е веќе многу добро....
Лацио 16ај трк да ја видиш табелата!....:smir:
Се гледа кој си чита редовно во фан клуб Јувентус :tv:Кога губеа против Палермо и Бари викаа и оваа година ќе биди пропадната и Марота и Дел нери биле дебили, вакви, такви ,онакви,...сега кога го победија еден Лече на домашен терен Дел нери бил ѕвер,Красич најдобар играч во светот во моментов(имаше и вакво мислење),Мело се препородил,Маркизио и Аквилани среден ред од соништата итн....се прашувам на следниот пораз колку ќе го исколнат Марота (а не играчите) за ''пропаднатите'' трансфери!..(патетики)
А вие не се инапаливте коа го тепавте лече на стартот?Во вашиот фан клуб го дркавте на 4-0 затоа ќути не се истакнувајНе ми се верува што читам се палат на победа против Лече :uvo:
Лацио 16
Милан 14
Интер 14
Наполи 12
Јувентус 11
Се гледа кој си чита редовно во фан клуб Јувентус :tv:
А вие не се инапаливте коа го тепавте лече на стартот?Во вашиот фан клуб го дркавте на 4-0 затоа ќути не се истакнувај