Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Еве едно прашање до сите сезнајковци што навиваат за интер : Дали знаете зошто Виери го тужи интер и морати ?
А кажи ми ти дали знаеш зашто Милан играа во Серија Б .... два пати ?
И кажи ми дали знаеш зашто еден период од нивната историја молеа за играчи од Интер на пола сезона, исто, тој период кога испаѓаа па се враќаа у Серија А ?

А кажи ми ти дали знаеш зашто Милан играа во Серија Б .... два пати ?
И кажи ми дали знаеш зашто еден период од нивната историја молеа за играчи од Интер на пола сезона, исто, тој период кога испаѓаа па се враќаа у Серија А ?
Гледаш дека од Барса наваму гледа фудбал што го малтретираш!!! :star:

Aбе малоумен, каде е на тој линк офсајдот на Милито кој не постоеше при 0-0 во првиот меч кога излезе во 1 на 1 шанса со голманот ? Каде е непостоечкиот фаул на нивна половина од Ето кога исто, тргна сам у против напад, пак на 0-0 ?
Интер дадоа гол од минимален офсајд, али затоа на 0-0 пола метро непостоечки офсајд им беше санкциониран им скратија 100% шанса, а пеналот до утре ако сакаш тролај, ни П од пенал немаше таму, а и ако одиш со овој ретардиран муабет тука дека Интер наводно биле фаворизирани ( што не е точно ) тогаш Барса во споредба со нив се аматери иако освоија ЛШ пред 2 години кога у Лондон се деси преседан од страна на Овербо.
Па уште на клипон стаиле и пенал непостоечки на вториот меч, кога Алвеш пак симулираше прекршок, падна при допир на раката на Мунтари со него, башка, и голот нивни го нема таму, кој исто, беше од чист офсајд, т.е. ист ко оној на Милито.

Ае, уживај, соочи се со реалноста која вели дека Интер се прва италијанска екипа која освоила тројна круна у историјата на Калчото.
Нека ви е честито таа тројна титула на сметка на Италјанскиот фудбал,едно нешто добро за серие а и вие да направите после уништувањето на јувентус,милан и неколку други тимови. Јас ти кажав дека не бевте до толку квалитетни колку што мислиш - едноставно мурињо ви беше тренер , а тоа ке ви стане јасно како бел ден сезонава.

Да глеаше од тогаш фудбал, немаше ни тој линк да го става, зашто ја исти теков можам да монтирам од тој двомеч и тука да презентирам дека Интер се оштетените, зашто исто толку одлуки имаше кои одеа на нивна штета ...

[/COLOR]
Дај нека се најде некој ваш или на Јуве, и на ФБ тоа пишав, не можеме да го слушаме кога глуми лудило :pos:

--- надополнето ---

Дај нека се најде некој ваш или на Јуве, и на ФБ тоа пишав, не можеме да го слушаме кога глуми лудило :pos:

Добро пеер ај не можеш уште еднаш да ме цитираш :icon_lol: Мислам дека треба да има 3 коментатори според мене,кои навиваат за Милан,Јуве и Интер и секој да си ја пренесува утакмицата од својот тим,и онака сега пренесуваат по 5 утакмици на викенд и не сум гледал утакмица на стрим господ знае од кога,да не урочам,што значи секој си го гледа тимот секој викенд. :tv:

Нека ви е честито таа тројна титула на сметка на Италјанскиот фудбал,едно нешто добро за серие а и вие да направите после уништувањето на јувентус,милан и неколку други тимови. Јас ти кажав дека не бевте до толку квалитетни колку што мислиш - едноставно мурињо ви беше тренер , а тоа ке ви стане јасно како бел ден сезонава.
Неклваитетен тим не е изводливо да освои ТРОЈНА круна, иди изброј и види на колку тимови тоа им успеало во историјата. Неквалитетен тим не може да ја тепа моменталнава Барса со 2 гола разлика, и на нивни терен да издржи опсада цел меч со играч помалце.
Неквалитетен тим не е изводливо да го тепа минатогодишниот Челзи ( шампион на Англија без пораз во дуелите со големите екипи од таа земја и постигнати над 100 гола у сезоната) два пати, со тоа што играа викторија на нивни терен, каде, како што вика и Мурињо, мораа да победат со минимум 2 гола разлика. Такоџе, неквалитетен тим не е изводливо во една сезона да ги победи шампионите на Англија, Германија и Шпанија.

Сега укапира ли дека глупости кажуваш овде на кој може да поверува само 5 годишно дете. Дури и да е како што велиш и ти, со помош на судии ( иако фактите друго говорат, али сите факти, не само оние приложени од фан на Барса на јутуб ) тогаш истиот твој муабет може да важи и за Барса пред 2 години, кога беа целосно надиграни од Челзи у Лондон, каде Челзи имаа 10 100% шанси за гол, каде на Челзи им беа скратени 3 чисти како солза пенали, 2 на 1-0 за нив, 1 на 1-1 ...

Добро пеер ај не можеш уште еднаш да ме цитираш :icon_lol: Мислам дека треба да има 3 коментатори според мене,кои навиваат за Милан,Јуве и Интер и секој да си ја пренесува утакмицата од својот тим,и онака сега пренесуваат по 5 утакмици на викенд и не сум гледал утакмица на стрим господ знае од кога,да не урочам,што значи секој си го гледа тимот секој викенд. :tv:
Грешка бе два пати сум кликнал, не се лути :)
Не сакам да има по еден од сите, сакам да има по еден од Милан и Јуве, а да нема од Интер, да видите како е :)

Марли од каде бе друже Интер ти изгледа толку мизерен?Можеби го имаш измешано со Милан последниве години.Да те потсетам на ланскиот натпревар кога ИНТЕР против Билан водеше 4:0 на полувреме и кога специјалниот им рече да закочат малце пошто којзнае кај ќе ви беше крајот,ќе бевте брука невидена.Или пак кога ве тепавме со играч помалце 2:О и кога Цезар му фати пенал на Дињо ваш.Ај не се бламирај и не трескај глупости.

А за Лацио, Рома, Фиорентина? Јас викам 6, малку се три.

Ај да направиме група на фејсбук! Прати им ти на твоите другарчиња, јас на моите.

Друже, да не знаеше дека Бранко е интераш никад немаше да го збориш ова, ја до пред 2 години, а он коментира уназад 14 години Калчо, бев убеден дека навива за Милан, тек од форумов а потоа и од фејсбук сватив дека навивал за Интер. Е толку у мои очи бил пристрасен, а Интер не ги пропуштам на Телма од кога знам за себе ...

Да, има моменти кога малку забегува али не е тоа изразено бајаги ко што пример беше на ОБН на времето, каде едниот навиваше за Интер другиот за Јуве ( не дека ми сметаа ). Али дека фудбалот ко спорт е напнат за секој фан, стандард се плука Бранко по форуми, а мене никад не ми сметал ( зборам за период од скоро 10 години кога бев убеден дека е за Милан ), па Роналдињо кога дојде у Милан тоа беше свршување од негова страна, па потоа и периодот кога Сити го бараа Кака у Јануар, такоџе, Кака останува тука, ова е најтрофеен клуб, вакви, онакви, Сити се без историја, правилен избор за Кака ... блаблабла.

Мислам и Пејо еднаш искоментира на форумов, Бране е 1 од ретките што се џвакаат а се коментатори у земјава.

Грешка бе два пати сум кликнал, не се лути :)
Не сакам да има по еден од сите, сакам да има по еден од Милан и Јуве, а да нема од Интер, да видите како е :)
Добра ти е идејата,штета што денот кога ќе престанеме да го слушаме прекрасно гласче на Бранче ќе биде кога Телма ќе престане да биде телевизија.

Син нема везе од времето на Шамот ми беше антипатичен,искрено ти кажувам,едноставно таков ми е досаден кога коментира а тоа што си навива за интер нека си навива ама ептен му се приметува во тек на коментирање,а сум го приметил сака да биде објективен со тоа што ќе нападне некој играч на интер ама ц,џабе му се познава по гласот. :wink:

Добра ти е идејата,штета што денот кога ќе престанеме да го слушаме прекрасно гласче на Бранче ќе биде кога Телма ќе престане да биде телевизија.
А бе на општа штета, вие не можете да го трпите зошто е за Интер, ние не можеме да го трпиме зошто кога Интер води Бране е најголем Миланез и Јувенташ у едно :pos: Syn e во право, јас пред 6-7 години разбрав дека е Интераш ама им требаше време да ме убедат. Иначе е еден од подобрите коментатори ама ако веќе навива за Интер нека навива за Интер, пошто кога се обидува да го скрие тоа ептен ја мотивира останатата Анти-Интер публика. Има луѓе не мислат со своја глава, слушаат само коментаторот што збори, а Бране кога глуми Анти-Интер чуда збори... :pos:

Неклваитетен тим не е изводливо да освои ТРОЈНА круна, иди изброј и види на колку тимови тоа им успеало во историјата. Неквалитетен тим не може да ја тепа моменталнава Барса со 2 гола разлика, и на нивни терен да издржи опсада цел меч со играч помалце.
Неквалитетен тим не е изводливо да го тепа минатогодишниот Челзи ( шампион на Англија без пораз во дуелите со големите екипи од таа земја ) два пати, со тоа што играа викторија на нивни терен, каде, како што вика и Мурињо, мораа да победат со минимум 2 гола разлика. Такоџе, неквалитетен тим не е изводливо во една сезона да ги победи шампионите на Англија, Германија и Шпанија.

Сега укапира ли дека глупости кажуваш овде на кој може да поверува само 5 годишно дете. Дури и да е како што велиш и ти, со помош на судии ( иако фактите друго говорат, али сите факти, не само оние приложени од фан на Барса на јутуб ) тогаш истиот твој муабет може да важи и за Барса пред 2 години, кога беа целосно надиграни од Челзи у Лондон, каде Челзи имаа 10 100% шанси за гол, каде на Челзи им беа скратени 3 чисти како солза пенали, 2 на 1-0 за нив, 1 на 1-1 ...

Прочитај уште еднаш што пишав! Никаде не реков дека не е квалитетен тимот на интер; пишав не е толку квалитетен колку што мислите. Мурињо е најдобриот тренер моментално, или најсреќниот тренер на планетава ,мое мислњне дека е првото. Објасни ми како освои со порто лш? Поентата ми е дека мурињо искористи 100%и кусур од капацитетот на интер , а со доаѓањето на рафа едноставно се сјеба хармонијата во интер и тоа ке ви стане јасно али ке биде доцна.

а со доаѓањето на рафа едноставно се сјеба хармонијата во интер и тоа ке ви стане јасно али ке биде доцна.
A ако ни стане јасно сега што ќе се промени? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom