Леонардо ваков или онаков го надмина рекордот и на Капело за најдобар старт на еден менаџер во Серија А, што и не е за потценување ...
Ја разбирам дека го имате хејтот спрема него ( зборам за фановите на Милан ) но до Јануари гарант и вие бевте убедени дека Интер сезонава ќе се бори за место во ЛШ а не за титула со оглед на хоророт кој беше во екипава до тој месец.
Лео дојде тука и по недела дена имаше натпревар, а начека тим каде играчите имаа хронични проблеми со мускулите и тим каде беше и те како дестабилизиран тимскиот дух, Матераци излезе со изјава дека немале ни желба за фудбал дур бил тука Бенитез.
Така да, ако не ги гледате работите само ради сеир и хејтање, ќе увидите дека Лео во тимот сега за сега завршил одлична работа, единствениот кикс му беше со Баерн дома и тоа е тоа.
За вчера некој тука пишал ама е ретардиран Лео, глупост, тоа може да го пише човек кој не го гледал мечот, вчера имаше 1 ретардиран на терен, точно е тоа, истиот оној во кого се '' крсти '' и македонската јавност кога игра нашата фудбалска репрезентација, а ја коа цртав дека е нула со реализација, и дека не е лидер ( ова веќе искрено ако го каже некој најсериозно ќе го сметам за умоболен ) тука ме правеа будала у стил, сум го бранел и сум ја оправдувал неговата лоша игра ...
Нејсе и тоа, титулата веќе 90% е у рацете на Милан на крајот од сезоната, точно е дека теоретски Интер има шанса за истата но вчера им беше зададен огромен удар и моментално според мене се надвор од трката за Скудетото, и ќе бидат надвор од таа трка се додека не ја спуштат негативата под 5 бода и тоа што порано толку подобро, а чисто се сомневам дека имаат сили за повторно да се доближат до другиот милански тим.