Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Еве ме јас не бегам како вас кои ве немаше 5 години.Честито титулата во серија А.

Васко не се предавај кај да е ќе затопли во Милано, кај нас веќе почна, ќе зафати некој бран и во Италија.
Без нервоза ќе киксни Ббилан и ќе тепате во дербито.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не е точно. Далеку е тој од ретардиран.

Ама уште подалеку е од тренер,или барем просечен тренер.

Јебеш га го печеше пичката дека Берлу го избрка како куче од Милано и мислеше ќе му врати,ќе му се врати,ЈАЧИ НЕГО ИКАДА!
АМА.........се заеба,се прецени,ги заеба и интер кој до душа ако си земеа ТРЕНЕР,тренер а не скаут може и подобро ќе поминуваат во лигата место да патат од комплексот Ибра,а највеќе во нешто што се заеба е што единственото место кај што вистински го сакаа и ценеа во Милан веќе не е и никогаш нема да биде добре дојден,а тоа најдобро ќе го сфати кога ќе го избркаат од интер на крај на сезона,ваљда не е луд морати да има уште една 0 титули сезона уште пред да почне,ако го остави и другата година уште поубаво за нас. :tv:
па и не толку слаб леонардо сепак каков и да е има најдобар старт како нов тренер во италија и далеку од тоа дека ги заеба интер (скорот му е 9/10 - 1 - 2 сосема доволно за прво место на почеток од сезона) ја еба интер работата со бенитез и пасивноста на пазарот ... најмалку лео е крив за тоа што им пропадна сезоната ( и да победеше интер вчера реално светлосни години ќе беше од скудето може ќе ржеше до крај ама пак милан ќе беше прв) напротив спаси колку што можеше да се спаси .
ја не гледам во што се подобри дел нери, алегри или монтела.
и објасни ми го комплексот ибра ... не знам што сакаш да кажеш со тоа ? најдоброто нешто што му се случи на интер е заминувањето на златан ... ако мислиш на тоа што преминал во милан нормално ќе го пцуеме исто ко вие што го пцуете леонардо така ти е тоа. нема врска со комплекс

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.701
Леонардо ваков или онаков го надмина рекордот и на Капело за најдобар старт на еден менаџер во Серија А, што и не е за потценување ...
Ја разбирам дека го имате хејтот спрема него ( зборам за фановите на Милан ) но до Јануари гарант и вие бевте убедени дека Интер сезонава ќе се бори за место во ЛШ а не за титула со оглед на хоророт кој беше во екипава до тој месец.
Лео дојде тука и по недела дена имаше натпревар, а начека тим каде играчите имаа хронични проблеми со мускулите и тим каде беше и те како дестабилизиран тимскиот дух, Матераци излезе со изјава дека немале ни желба за фудбал дур бил тука Бенитез.

Така да, ако не ги гледате работите само ради сеир и хејтање, ќе увидите дека Лео во тимот сега за сега завршил одлична работа, единствениот кикс му беше со Баерн дома и тоа е тоа.

За вчера некој тука пишал ама е ретардиран Лео, глупост, тоа може да го пише човек кој не го гледал мечот, вчера имаше 1 ретардиран на терен, точно е тоа, истиот оној во кого се '' крсти '' и македонската јавност кога игра нашата фудбалска репрезентација, а ја коа цртав дека е нула со реализација, и дека не е лидер ( ова веќе искрено ако го каже некој најсериозно ќе го сметам за умоболен ) тука ме правеа будала у стил, сум го бранел и сум ја оправдувал неговата лоша игра ...

Нејсе и тоа, титулата веќе 90% е у рацете на Милан на крајот од сезоната, точно е дека теоретски Интер има шанса за истата но вчера им беше зададен огромен удар и моментално според мене се надвор од трката за Скудетото, и ќе бидат надвор од таа трка се додека не ја спуштат негативата под 5 бода и тоа што порано толку подобро, а чисто се сомневам дека имаат сили за повторно да се доближат до другиот милански тим.

P

PewDiePie

Гостин
Абе Син убаво е што сакаш да го претставиш како херој/спасител ама и Мирсад Јонуз да го ставеа ќе имаше подобри резултати од Рафа после неговото заминување,така да би рекол дека резултатите што ги постигна интер полусезонава се по заслуга на лео туку на самиот тим,на тимот му требаше различен тренер тоест кој бил само да не е рафа колку да се мотивираат да почнат да играат. Истиот тим што освои л.ш. се нема причина да се нема успех пак.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.975
Поени од реакции
51.059
Сеа ќе опалам еден рекла казал муабет што го чув од еден другар, а он од брат му на Пандев. Имено Пандев и Снајдер имале ужасни односи, Снајдер цело време му се бесел на врат за се и сешто и го малтретирал без престан, во соблекувалната на Интер воглавно биле против него, Станкович го бранел само.

Сеа знам дека не може да е потврда на ова тоа што јас сум го воочил додека го гледам Интер, оти би било пре плитко, ама стварно имам впечаток ко намерно да не го играат и баш Снајдер ми предничи со ова. Човекон бира да ја шутне од невероватно неизградени позиции и да ја отера над трибина ако треба, ама на Пандев подавање -никако(исклучок минатово коло кога се смилува).
Зошто му се сите толку наапани(со се навивачите што го свиркаат) не знам али треба малце да се преиспитаат колективно. Пандев јес да е дрво сезонава али до дереџе за свиркање и “главен кривец’’ не е прв на список сигурно.

Како и да е, треба да си среди уште рано во Јуни што ќе прави, во Интер го изеде природната селекција, јасно е дека не може да продолжи веќе... Некој трансфер ако може во Русија Зенит ова-она и на коњ е.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Вртете како сакате, Пандев оваа сезона е 0, а таков е како посакуван за фан на Милан. Колку ли само пати можеше на Интер да им донес значајни бодови, но он од просто го правеше сложено. Нели, зошто просто кога може сложено. Кој не верува, бујрум нека погледне хајлајтс од вчера.

Пејо, зошто Снајдер не му се беси на Ето, Мота, Маикон и компанија? Зошто само на Пандев? Закана да не му е?

И јас се согласувам со ова твоето, бидејќи баш вчера и на претходните натпревари забележав како му се дере и му крева раце секад кога овој ќе ја заебе у негов препознатлив стил, но со се помизрени натпревари си ја чекира само шут-картата на лето. Вртете како сакате пак, но иако вчера беше поактивен, од напаѓач се бара да погоди гол, а не да му изнудуваат фаули на пола терен или покрај аут линија. Три 100% шанси пред голман, значи еден на еден со него... Па мајку му, јас да бев сигурно еден ќе дадев!

--- надополнето ---

Ништо не е загубено, продолжуваме да се надеваме !

На Милан му е потежок распоредот од нас, прошлите 2 кола имаше лесни мечеви !

Со победа на дербито и Милан да киксне имаме шанси !

Лео ќе ја среди работава со неговите тактички замисли, ја верувам у него, а ти Биланез ич да не ти е гајле кај се шинтерашите !

ЛЕОМУНТАДА !
Јур сарказам = ЕПИК ФЕЈЛ.

Разбирам еднаш, два пати, ама не е интересно веќе.

:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.975
Поени од реакции
51.059
Пејо, зошто Снајдер не му се беси на Ето, Мота, Маикон и компанија? Зошто само на Пандев? Закана да не му е?
Зошто Ето е ЕТО, Маикон има дебел 4-5 годишен кредит од сјајна игра кој не ти дава простор за бесење, а Мота не дава причина за таква работа, пошто е звер.
Може слободно да им викне на Кордоба, Матераци, Милито, ама разликата од овие до Пандев е што они или имаат траг(кредит) во Интер или дале два гола во финале , што го прави Пандев единствена погодна жртва за истурање нервози после неуспех.
А уосталом Снајдер ако се погледне на снимките од прва полусезона, мислам дека ќе намали со ова, пошто никаков аргумент не даде притов отфрлањето за Златна Топка во тој период. Сакам да кажам дека и он беше нешто сјајен.

Да не се разбереме погрешно, као ја у случајов го бранам него и ве кривам вас зошто го пљукате, ваква сезона да игра некој и роден брат да ми е ќе го пљукам, ама дека е он најкрив од цела постава на Интер, не е сигурно, он е само самарот, а по магарето Снајдер(ако е вистина трачов) нејќе да удри. Он е само психички слаб играч што не се снаоѓа под притисок.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Кога се победува победува целиот тим и братско единство и одличната атмосфера, а кога се киксира напаѓачот (Македонецот) е најкрив од сите?
Сезонава Милито ви е мизерија, Ето ви го изгуби дербито со Јувентус со двете промашувања што Драган Чадиковски мижеечки би ги погодил...

Истото кај нас во поблага варијанта се дешава и со Робињо, неизброени се шансите што ги има промашено сезонава.
Виља во Барса? Секоја утакмица минимум 6 шанси ко тие на Пандев ги фрла у вода.

Ама кога нема на кого да му се истури...најлесно е да најдеш виновник

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не дека ние се најдовме на форумов па ајде ќе критикуваме, но цела Италија и сите фудбалски експерти прв го ставаат Пандев на критика.

Еве и они да не се во право, зошто тогаш свирежи од публиката на Меаца? Лани Киву беше цело време исвиркуван, претходно Кварезма.

Муабетов испаѓа ако Пандев е наш, да го правиме бог во Интер, а воопшто не е така. Као прво, ние сите сме за Интер и бевме за Интер уште пред да дојде Пандев. Секако, мило ми беше и ми е што игра за Интер и што помогна за освојување на се што се освои изминатата година, но кога е време за критика нема зошто да се поштедува бидејќи што е крив е крив. Вчера да погодоше една од тие Интер немаше да киксне и со евентуална победа утре на Милан да ги намали шансите за титула на минимални. Имаше три, а не една шанса, и тоа еден на еден со голман а целата работеше беше самод да се шутне на гол...

--- надополнето ---

Зошто Ето е ЕТО, Маикон има дебел 4-5 годишен кредит од сјајна игра кој не ти дава простор за бесење, а Мота не дава причина за таква работа, пошто е звер.
Може слободно да им викне на Кордоба, Матераци, Милито, ама разликата од овие до Пандев е што они или имаат траг(кредит) во Интер или дале два гола во финале , што го прави Пандев единствена погодна жртва за истурање нервози после неуспех.
А уосталом Снајдер ако се погледне на снимките од прва полусезона, мислам дека ќе намали со ова, пошто никаков аргумент не даде притов отфрлањето за Златна Топка во тој период. Сакам да кажам дека и он беше нешто сјајен.

Да не се разбереме погрешно, као ја у случајов го бранам него и ве кривам вас зошто го пљукате, ваква сезона да игра некој и роден брат да ми е ќе го пљукам, ама дека е он најкрив од цела постава на Интер, не е сигурно, он е само самарот, а по магарето Снајдер(ако е вистина трачов) нејќе да удри. Он е само психички слаб играч што не се снаоѓа под притисок.
Ваков-таков, Снајдер пак беше далеку покорисен за Интер па и кога играше во мизерна форма. Нема оправдувања за Пандев, колку и ние да сакаме да го презентираме како еден од подобрите во Интер. Си ги потроши кредитите и би било вистинско чудо доколку на лето не биде продаден.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.936
Поени од реакции
8.833

кој може да го закача Матераци??:pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Леле овој Васко не може да сфати некои работи еј.

Ко прво дискутабилно е дали форумов постои 5 години(што се вика !,не ме фаќајте одма за к-р )
Второ,темава нема ни година а и ко што гледам прилично сила си зеле биланезиве и пишуваат ли пишуваат не е дека ги нема. :toe:
Трето,види што убаво е времено бе,у право бил СТОПЛИ.
:tv:
Благодарам што ме просветли,навистина не требаше.Туку што да правам кога метафората како стилска фигура некако слабо си ја совладал,тука навистина не можам да ти помогнам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Кога се победува победува целиот тим и братско единство и одличната атмосфера, а кога се киксира напаѓачот (Македонецот) е најкрив од сите?
Сезонава Милито ви е мизерија, Ето ви го изгуби дербито со Јувентус со двете промашувања што Драган Чадиковски мижеечки би ги погодил...

Истото кај нас во поблага варијанта се дешава и со Робињо, неизброени се шансите што ги има промашено сезонава.
Виља во Барса? Секоја утакмица минимум 6 шанси ко тие на Пандев ги фрла у вода.

Ама кога нема на кого да му се истури...најлесно е да најдеш виновник
Да си ми жив и здрав за болдот.

Не разбираат луѓево, не секоја шут може да биде гол, особено кога се исфрла на метро од голманот а голманот добро ќе покрие, Пандев не промаши она чисти зицери кај што имаше отворен простор да шутне, беше добро покриен. Еве, сите ја памтите утакмицата Барса - Арсенал, фановиве на Барса потенцираа 200 пати дека можеле 10 гола да дадат. Но не дадоа зашто не можеле, исто и со Пандев. Алмуниа ми се чини бранеше, едноставно им се поставуваше одлично на играчите и не им дозволуваше да имаат отворен агол за гол, копи-пејст двете ситуации кога искочи сам, или Камби против Баерн што ја имаше едната шанса сам пред голман.
Друго, Пандев не е напаѓач и голгетер. Исто така, он нема играно блиску до голот од времето кога беше во Лацио, поточно пред 2 години, секој фудбалер паѓа во голгетерска криза, сме биле сведоци на многу големи играчи кои не можеле голот да го погодат.

Тој што требаше да даде гол и да се најде во шанса го немаше цела утакмица, поточно со име: Пацини. Имаше една шанса по топката од Станковиќ али ја шутна 2 метри над гол. Ето го немаше нигде оваа утакмица, ко да не беше мотивиран...

Не дека ние се најдовме на форумов па ајде ќе критикуваме, но цела Италија и сите фудбалски експерти прв го ставаат Пандев на критика.
Едно е да критикуваш дека не дал гол, она у стил овој промаши и толку, а друго е да го тераш у пм, и да го правиш тоа што не е. Впрочем, прочитај ја статијата на Fabrizio Romano од fcinternews.it, од збор до збор е чиста вистина, ваљда ќе имам време да го објавиме на сајтот.

Kajgana Shop

На врв Bottom