Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Какви правила, какви интераши .. голема мафија владее во Италија!!

А зошто се обидуваш да се докажуваш со ограничени особи. Остави ги да живеат во нивниот свет и не се замарај. Тука сите се судии, правници и уште што уште не. Како можеш да кажеш нешто против ''правилата за судење'' кои ти ги постираше Io sono :tv:, прав човек ти ги постирал :tv:.

Il presidente della Figc: «Morganti ha sbagliato»

Остајте го Иосоно не е крив он:) он е поише по филмовите па затоа не му замерувајте:):)

Добро де јувенташите цитрони ни ги направивте со судиските грешки..ДА ДА ДА пенал беше тоа и оставете ја таа ситуација ионака тимот ви е за никаде и ви требаат нови квалитетни поединци посебно во офанзивниот дел бидејќи греота е Дел Пјеро сам да се мачи да направи шанса за гол..ах тој Кваљарела кај се повреди кај сиба мајката.....јас Јувентус ги мразам како екипа, но кога го гледам Буффон таква легенда како прави онакви фаци при примање на гол и си вели ''со какви идиоти најдов да се расправам'' ме фаќа жал понекогаш...знаејќи дека на времето Канаваро и Турам беа непробоен ѕид спрема неговиот гол.....јас тука напоменав еднаш на форумот и директно на Иосоно му се обратив дека на теренот не се суди секогаш според правилата и моментот (свирнатото од судијата) зависи од милион фактори..како прво тука е поставеноста на играта..па потоа околностите за тоа дали треба да се свирни...па шансите колку може тоа да биде пенал...и нервозата т.е. човечкиот иснтинкт е еден од најбитните фактори за фудбалскиот судија..како и да е тоа беше пенал за Јувентус..денес Киву заслужи црвен картон и да се однеси директно на бајачка...Интер изигра катастрофално....и внедела ако сакате да си фатите пари изиграјтеја вкладилница Интер-Рома 2+пп,ГГ,Рома прва дава гол:smir:

JUVE THE BEST ! 29 TITULI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!!!!1 YEAH!!! :music3::ojea: SHINTER SMRDENI!!!!!!!!!!!!!! PUSETE KE VIDITE SO KE VI NAPRAJME NA 13TIIIIIIIIIII!1!1!!!!!!111!!!! :pusk:

PENAL NE NI DOSUDI PROTIV PALERMO, AMA AKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KE PLATITE SHINTERASI ZA TOA VIEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ojea: 29999999 TITULI, SO VE EBAM!!!!!

JUVE THE BEST ! 29 TITULI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!!!!1 YEAH!!! :music3::ojea: SHINTER SMRDENI!!!!!!!!!!!!!! PUSETE KE VIDITE SO KE VI NAPRAJME NA 13TIIIIIIIIIII!1!1!!!!!!111!!!! :pusk:

PENAL NE NI DOSUDI PROTIV PALERMO, AMA AKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KE PLATITE SHINTERASI ZA TOA VIEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ojea: 29999999 TITULI, SO VE EBAM!!!!!
:lud::icon_eek:

Рома доби нови сопственици па зега пазетесе :)

А зошто се обидуваш да се докажуваш со ограничени особи. Остави ги да живеат во нивниот свет и не се замарај. Тука сите се судии, правници и уште што уште не. Како можеш да кажеш нешто против ''правилата за судење'' кои ти ги постираше Io sono :tv:, прав човек ти ги постирал :tv:.
Имаш право брат, не вреди да се расправам со сезнајковци.
Il presidente della Figc: «Morganti ha sbagliato»

Остајте го Иосоно не е крив он:) он е поише по филмовите па затоа не му замерувајте:):)
:pos:

Абе не е и до тебе ... :tapp:

Могуќе ли е да сте толку глупи? Што е битно бе кој ги постирал??? И јас и ти и било кој на форум да ги постираме, правилата се тие. Викаат дека не е секоја игра со рака пенал. Шо прајме сега???

Верувај дека ги немам јас напишано...

ебате беља :pos:

Имаш право брат, не вреди да се расправам со сезнајковци.
Кога не знаеш и не е така страшно, кога не знаеш да читаш, ќути си не резили се.

Какви правила, какви интераши .. голема мафија владее во Италија!!
Во право си
images

Do moderatorite,

Dragi moderatori na ..... ve molam otvorejte tema specialno za plachenje, neka se vika Fan Klub: Pichki, i tamu neka pishat juve kolku site gi mrazat. 100 godini gi trpevme, 100.

Na Ronaldo, kichmata mu ja skrshija, i zolt mu dadoa demek skoknal sam, i nikoj nisto, ovie tuka za nereshen mi plachat, mrsh be, mrsh, ne ve lichi.

До администраторите:

Драги администратори. Ве молам што побрзо да воведете опција за бан од подфорум, и да ме банирате од фудбал, перманентно.

Ви благодарам на разбирањето,
IOsono...

До модераторите:

Ако може да се стокмат овие материјали и да се предадат до ФИГЦ, таман постапката за Интер во Сериа Б мислам дека уште трае и мислам дека со овие тврдење на Хакетмен и ХУЛК, пресудата брзо ќе биде донесена.

Штета што го нема Демонсфалл, тој е клучниот сведок.

Ви благодарам на разбирањето,

lF.Al

Марли извини, уште ова и готово. Последен пат. Ок?

Уште на Киву ако не му дадат суспензија ќе биде срамота шо му текна да го удри ја незнам на Зарате после натпревар му дадоа што се караше 3 натпревари на вој значи треба 10

Уште на Киву ако не му дадат суспензија ќе биде срамота шо му текна да го удри ја незнам на Зарате после натпревар му дадоа што се караше 3 натпревари на вој значи треба 10

Ако ве прашува човек вас може и 2 сезони да го казнат.

Зарате му ја учука на судијата и доби 2 натпревари, Киву би требало 3 да добие.

До навивачите на Шиттер:

Ама колку титули имате во ЛШ :) ? :tv:

Затоплува пичињаааааааааааааааааааааааа ке шетаат голи во Милано :))

Zamparini: Juve tears are pathetic

Вечер: '' Дамата ја легнува кој стигне ''

Шо се умарате бе, па уште и напатени сме биле, а сме осетиле тројна круна, аххх, Интернет, тоа е убавината. :tv:
Незнам, може патиме за големите дерби средби што никад нема да ги видиме ... со Фросиноне, Кремонезе ... кажете некои други толку знам од Серија Б.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom