Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Епа иди докажи им на овие,ја у дечкото видов голем потенцијал,со сериозна работа,Милан/Јуве/Рома/Интер ке се тепаат за него за некоја година.

рома ова лето го бараше ама ништо не бидна....

рома ова лето го бараше ама ништо не бидна....

Требало поупорни да бидат,земан е за 750,000 на позајмица со можност за откуп од 5,5 милиона.

--- надополнето ---

Бре бре како им го збибери Донати!

Ај уште Милан да киксне вечерва :pos: Шала на страна, во кладилница ги имам, не би ми било убаво да ме зезнат само они.

имаат добра екипа која уште не е уиграна. Уште притискаат на индивидуални напори, секој гледа сам да повлече и да направи нешто.
Инаку овој Киелини една вреќа злато вреди!

Овај Ланѕафаме јас би го пратил на пазар патлиџани да продават.

време е да почнеме :pos2:

AS+Bari+v+Juventus+FC+Serie+A+qefXYe-9bHml.jpg

:pos2:

Кога ќе ми текнит дека не " реметаја " лани прво коло, зарди шо Интер изиграл 1-1 против Бари. Ај можит дома нерешено ќе му извајте, сепак Бари си е Бари. :pos:

Македонскиот ајвар голема конкуренција ќе имат годинава на берзата. :icon_lol:

тоа ти е италиијанска лига, нема по 6-0 тука и фаворитите киксаат, јака лига сме бе ејј секој со секој може да победи

време е да почнеме :pos2:

AS+Bari+v+Juventus+FC+Serie+A+qefXYe-9bHml.jpg

:pos2:
хахаххахахахаха
Кога ќе ми текнит дека не " реметаја " лани прво коло, зарди шо Интер изиграл 1-1 против Бари. Ај можит дома нерешено ќе му извајте, сепак Бари си е Бари. :pos:
мислам дека беше 2-2 :) нема врска сепак 1 коло е се надеваме дека на сте ќе им тргне па да гледаме интересна сезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom