Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ништо страшно .. и Интер лани киксираше против Бари !! Штотуку почна првенството, има уште многу време до крајот.
Си биле некои си Интер и му извадиле нерешено на Бари :)
Си биле некои Јувентус, и јале тиква од Бари. :pos::pos::pos:

Со сета почит кон Бари, ама не се толку јаки.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Сега пред малку гледав преглед на колото од Серија А. Одлична е замислата на Телма, ке привлечат многу гледачи вака. Само малку подобар коментатор да нашле, еве на пример мене:icon_bigg , овој е ептен тапа.

ПС тоа не беше гол на Кавани, ама тоа е фудбалот

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.293
аиаиаиаи карамба, ова дресов на интер, што го носи моментално е најгрдото парче облека(не само дрес) што сум го видел во животов.
Маица со аждаја и во Рицар и Шкорпион е демоде веќе. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.907
аиаиаиаи карамба, ова дресов на интер, што го носи моментално е најгрдото парче облека(не само дрес) што сум го видел во животов.
Маица со аждаја и во Рицар и Шкорпион е демоде веќе. :)
Наменет е да ги плаши противниците. Се смета дека аждајата ќе биде најсилно засилување на Интер оваа сезона, а воедно и најекономично, пошто печатењето било поевтино од Маскерано на пример. Се очекува оваа мудра и солидна стратегија да донесе ново скудето и неколку инфаркти на стадионите на кои гостуваме.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
На двата клуба дресовите се срање :), бес струк, онака се мафтаат. И теренот како што не е баш баш, и изгледа како утамицава да се играла во 1980 година или пак некоја 3 та лига :)..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Интер нема да биде доминантен сезонава очекувам голема борба со милан а јувентус да ги следи од позади не ни е уигран тимот една утамица ништо не значи очекувам многу интересна сезона и помаливе екипи се подобрени

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ке видиме, јас сум навивач на Милан но оваа сезона мислам дека Рома највеќе се се бори.. Не зарди шо има кизнејт каков тим, така си мислам.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Наменет е да ги плаши противниците. Се смета дека аждајата ќе биде најсилно засилување на Интер оваа сезона, а воедно и најекономично, пошто печатењето било поевтино од Маскерано на пример. Се очекува оваа мудра и солидна стратегија да донесе ново скудето и неколку инфаркти на стадионите на кои гостуваме.
Пример стадионот на Болоња :)

С

сашенко

Гостин
Интер се озмачија денес против болоља не очекував дека ке се борат овие вака.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не за џабе се вели дека Скудетото се освојува благодарејќи на малите екипи кои преферираат да изиграат Катанаџо

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Преродбата во 100чекори почна, денеска беше првиот :)

М

Мартин`

Гостин
Пораз од Атлетико 2-0, со Болоња 0-0 следен тим ?:)

Бенитез најдобар трансфер во Сериа А за сите противнички екипи на Интер дефинитивно.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
допрва ќе се осети големината на Бенитез во Серија А

Kajgana Shop

На врв Bottom