Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ништо страшно .. и Интер лани киксираше против Бари !! Штотуку почна првенството, има уште многу време до крајот.
Си биле некои си Интер и му извадиле нерешено на Бари :)

Си биле некои Јувентус, и јале тиква од Бари. :pos::pos::pos:

Со сета почит кон Бари, ама не се толку јаки.

Сега пред малку гледав преглед на колото од Серија А. Одлична е замислата на Телма, ке привлечат многу гледачи вака. Само малку подобар коментатор да нашле, еве на пример мене:icon_bigg , овој е ептен тапа.

ПС тоа не беше гол на Кавани, ама тоа е фудбалот

аиаиаиаи карамба, ова дресов на интер, што го носи моментално е најгрдото парче облека(не само дрес) што сум го видел во животов.
Маица со аждаја и во Рицар и Шкорпион е демоде веќе. :)

аиаиаиаи карамба, ова дресов на интер, што го носи моментално е најгрдото парче облека(не само дрес) што сум го видел во животов.
Маица со аждаја и во Рицар и Шкорпион е демоде веќе. :)

Наменет е да ги плаши противниците. Се смета дека аждајата ќе биде најсилно засилување на Интер оваа сезона, а воедно и најекономично, пошто печатењето било поевтино од Маскерано на пример. Се очекува оваа мудра и солидна стратегија да донесе ново скудето и неколку инфаркти на стадионите на кои гостуваме.

На двата клуба дресовите се срање :), бес струк, онака се мафтаат. И теренот како што не е баш баш, и изгледа како утамицава да се играла во 1980 година или пак некоја 3 та лига :)..

Интер нема да биде доминантен сезонава очекувам голема борба со милан а јувентус да ги следи од позади не ни е уигран тимот една утамица ништо не значи очекувам многу интересна сезона и помаливе екипи се подобрени

Ке видиме, јас сум навивач на Милан но оваа сезона мислам дека Рома највеќе се се бори.. Не зарди шо има кизнејт каков тим, така си мислам.

Наменет е да ги плаши противниците. Се смета дека аждајата ќе биде најсилно засилување на Интер оваа сезона, а воедно и најекономично, пошто печатењето било поевтино од Маскерано на пример. Се очекува оваа мудра и солидна стратегија да донесе ново скудето и неколку инфаркти на стадионите на кои гостуваме.

Пример стадионот на Болоња :)

Интер се озмачија денес против болоља не очекував дека ке се борат овие вака.

не за џабе се вели дека Скудетото се освојува благодарејќи на малите екипи кои преферираат да изиграат Катанаџо

Преродбата во 100чекори почна, денеска беше првиот :)

Пораз од Атлетико 2-0, со Болоња 0-0 следен тим ?:)

Бенитез најдобар трансфер во Сериа А за сите противнички екипи на Интер дефинитивно.

допрва ќе се осети големината на Бенитез во Серија А

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom