T
the Carpenter
Гостин
Бенитез е крив и за Рома
НЕ заебавај не беше ништо посебно. откако излезе Велосо Џенова изгледаја малку дезорганизирано. НАвистина е агресивен ама засега невидов некој квалитет.Денес добар гол на Место ми се чини беше,со макази
Солидна утакмица Удине-Џенова,не се уиграни овие вториве али имаат надежен состав.
Плус Syn тој што ми го збореше Зицулини ми се чини беше,ептен јако и агресивно момче,ке се тепаме за овој изглеа.
За мене беше солидна утакмица,од една страна имавме неуиграна Џенова,од друга страна Удинезе,тим каде многу првотимци си заминаа.НЕ заебавај не беше ништо посебно. откако излезе Велосо Џенова изгледаја малку дезорганизирано. НАвистина е агресивен ама засега невидов некој квалитет.
Инаку Велосо беше доста просечен, шо е за право имаше добри додавања ама до кој. Лука Тони?? Едино тој можи да игра таква игра. Паладино беше изгубен во свемирот.
Друг интересен играч ми беше Рафиња - исто доста просечно но има квалитетен и заебан центаршут.
Ќе биди интересно како ќе се покажат Џенова кога ќе го уиграат тимот + белки ќе му текни асолен напаѓач да земат до 1 со оглед дека се повреди Тони.
Чим у Хофенхајм не се снашол у Италија па ич нема да се снајдеe dobro de ne se snajde u hofenhajm pa eve sega moze poveke ke mu lezi italija
Епа иди докажи им на овие,ја у дечкото видов голем потенцијал,со сериозна работа,Милан/Јуве/Рома/Интер ке се тепаат за него за некоја година.како можеа Пасторе и Хернандес од Палермо да се снајдат на само 19-20год. зошто да не и овој ако е стварно талентиран ќе го биде!!!
Имаше пред некоја страна,али нема со овие новиве Ибра,Аквилани,Красиќ ми се чини,побарај од goal.com е линкот.Некој да не има линк со сите трансфери оваа година во Серија А?