Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Денес добар гол на Место ми се чини беше,со макази:)
Солидна утакмица Удине-Џенова,не се уиграни овие вториве али имаат надежен состав.

Плус Syn тој што ми го збореше Зицулини ми се чини беше,ептен јако и агресивно момче,ке се тепаме за овој изглеа.
НЕ заебавај не беше ништо посебно. откако излезе Велосо Џенова изгледаја малку дезорганизирано. НАвистина е агресивен ама засега невидов некој квалитет.

Инаку Велосо беше доста просечен, шо е за право имаше добри додавања ама до кој. Лука Тони?? Едино тој можи да игра таква игра. Паладино беше изгубен во свемирот.

Друг интересен играч ми беше Рафиња - исто доста просечно но има квалитетен и заебан центаршут.

Ќе биди интересно како ќе се покажат Џенова кога ќе го уиграат тимот + белки ќе му текни асолен напаѓач да земат до 1 со оглед дека се повреди Тони.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Многу добра утакмица беше помеѓу Удинезе и Џенова, во првото полувреме беа исти ( посед на топка, шутеви и такви работи) а во второ мислам дека за нијанса беа подбори Џенова и победија заслужено. Паладино исто така се повреди и Џенова играа со играч помалце последните 10 минути. Иначе сакав да кажам за Лука Тони, колку што се сеќавам пред некоја сезона (исто прво коло) се повреди и баш денеска исто на првата утакмица/прво коло за својот сегашен тим се повреди. Иначе праќам честитки до голманот на Чезена (незнам како се викаше) ама знам дека е најстар играч оваа сезона во калчото со 41 година... мислам дека ако не овој трансфер периот, другиот сигурно Милан ќе го купи... :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
НЕ заебавај не беше ништо посебно. откако излезе Велосо Џенова изгледаја малку дезорганизирано. НАвистина е агресивен ама засега невидов некој квалитет.

Инаку Велосо беше доста просечен, шо е за право имаше добри додавања ама до кој. Лука Тони?? Едино тој можи да игра таква игра. Паладино беше изгубен во свемирот.

Друг интересен играч ми беше Рафиња - исто доста просечно но има квалитетен и заебан центаршут.

Ќе биди интересно како ќе се покажат Џенова кога ќе го уиграат тимот + белки ќе му текни асолен напаѓач да земат до 1 со оглед дека се повреди Тони.
За мене беше солидна утакмица,од една страна имавме неуиграна Џенова,од друга страна Удинезе,тим каде многу првотимци си заминаа.

А за Зицулини(или како и да е) дечкото е 19 годишен,прв пат игра у сериа а,и јас видов доста добар и агресивен момак со многу надежна иднина за тебе незнам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тој Зицулини е аргентинец и во Фифа Менаџерот 2010 го кажува како одличен играч и идна супер ѕвезда...е сега ќе видиме како ќе се покажи овој играч во џенова оваа година..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако споредуваш со фифа менаџер со реално многу грешиш брат таму секоја година си мењаваат и пола од левелите и ѕсвездиде што им се ставени не се точни така да не си споредувај тоа со тоа

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ако гледаме од фифа/фудбал менаџер верати сега ќе вредеше 50 мил. и ќе играше во реал мадрид хахахахах

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
како можеа Пасторе и Хернандес од Палермо да се снајдат на само 19-20год. зошто да не и овој ако е стварно талентиран ќе го биде!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
како можеа Пасторе и Хернандес од Палермо да се снајдат на само 19-20год. зошто да не и овој ако е стварно талентиран ќе го биде!!!
Епа иди докажи им на овие,ја у дечкото видов голем потенцијал,со сериозна работа,Милан/Јуве/Рома/Интер ке се тепаат за него за некоја година.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Некој да не има линк со сите трансфери оваа година во Серија А?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Некој да не има линк со сите трансфери оваа година во Серија А?
Имаше пред некоја страна,али нема со овие новиве Ибра,Аквилани,Красиќ ми се чини,побарај од goal.com е линкот.

Kajgana Shop

На врв Bottom