Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Интериста стварно се изнервирал.

Нема веќе ":pos2:" во постовите. :)

Ако не ги виде што јадеш бурек?

Опомените за луѓе се.
Стоката секогаш си останува стока.

Ти потенцирав бидејќи веќе нема вредност кога интераш ќе речи дека бил оштетен. Требало или не требало плачите.

А за опомената ти кажав ме интересира колку е маж Сун да дели правда.

Сега сите Интернаши ке се вадат за пеналот на Дел Пиеро. ХАХАХАХА

Требаше и на вас да ви судат дефинитинво. ХАХАХА ! :)

Лелеее

Не да сум изнервиран вријам, ем не дупчат на здрав памет ем уште гомна се јаде на невидено. Ја дека се зезам се зезам, ама сега некој да провоцира и ми јаде бурек а завчера му судеа пенал на центар од терен, е ЈБГ не може. Најтрагично со судењево на Интер е што прво матер ќе ни ебат на терен а после се јавуваат Ѓубренташиве да кажат дека судијата јеботе ни помогнал пошто требало уште 2 црвени да ни даде и да не му дава црвен на тоа копитото од Самп.

Е па, сакате црвени, ќе има црвени.

Ти потенцирав бидејќи веќе нема вредност кога интераш ќе речи дека бил оштетен. Требало или не требало плачите.

А бе Син слободно може да си ја дели правдата а ти си ми на црн список што значи од сега па натаму мака ќе си имаш.

Ау бе ИоСоњо, да има некоја асолен човек да објасниш ај, веруј, само хардот од кајгана.ком го полниш, ништо друго. :)

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+52DqIUYBt7ll.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+liddOWcK0qtl.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+HOGttmzNj5Wl.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+l1XAN__U8Mtl.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+MGenAnTtFJLl.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+C7v0-Ac4A3cl.jpg

Ме чуди зошто и на него не му даде црвен :toe:

Лелеее

А зашто го потите ? Па непиштете нешто ако воопшто имате нешто да кажете? Да почнам да коментирам за Јувентус немам намера дека неможат да парираат на Интер веке долго време...

Ме интересира каков би бил резултатот гоколку јуве остане со 8 играчи во поле против Сампдорија.

Не вреди ни да се замараш со нив брат .......Продолжи да ги храниш со АРГУМЕНТИ и ке немаат што да пишат ке ти пишат 29 титули дека имале (а немаат) ......

Секој НЕПРИСТРАСЕН навивач ЗНАЕ дека на последните 5 средби сме ОШТЕТЕНИ АПЛА !

Мечот со Бари -> 2 пенала ни свири + црвен пиеме за ист пенал нивен играч добива жолт

Мечот со Милан -> Снајдер добива ДИРЕКТЕН ЦРВЕН за ракоплескање (Ме мрзи да барам клипови од вашиот ЕЛ КАНТА ФЕЛИПЕ МЕЛО како јаде гомна а не добива ни жолт)

Маикон добива ЦРВЕН во 92/3 со Аталанта (мислам беше) затоа што се бунел за АУТ ....... И добива 2 утакмици казна

Со Наполи мислам дека не ни свирнаа пенал (а на Бари за ТОТАЛНО ИСТ фаул им свирнаа)

ДАЛИ СЕУШТЕ НИ ПОМАГААТ СУДИИТЕ ??????

Идете лечете се бе ....... Ја мислам да прекинат Интер да играат , службени да им ги даваат на противнициве а ?

А зашто го потите ? Па непиштете нешто ако воопшто имате нешто да кажете? Да почнам да коментирам за Јувентус немам намера дека неможат да парираат на Интер веке долго време...

Ме интересира каков би бил резултатот гоколку јуве остане со 8 играчи во поле против Сампдорија.

Е тоа неможеш да го знаеш.Уште не се родил судија што ќе им исклучи двајца на Јубентус.

Лелеее

Добро бе смири живци веќе само ги провоцираш :smir:
IOsonoINTERISTA доста веќе со тоа ’’бурек’’ ми се пријаде :pos2:

FC+Internazionale+Milano+v+UC+Sampdoria+Serie+C7v0-Ac4A3cl.jpg

Ме чуди зошто и на него не му даде црвен :toe:

Па имаше едно испууцавање на топката. По фудбалски поравила колку шо знам то е жолт , во случајов втор. Само разликата е шо Маркизио јаде жолт за сличен гест а овај не.

Па имаше едно испууцавање на топката. По фудбалски поравила колку шо знам то е жолт , во случајов втор. Само разликата е шо Маркизио јаде жолт за сличен гест а овај не.

Не се напи од апчињата денес, а?

Лелеее

Се искажа прееска коа викаше Сампдорија гол да даат. Да тепаа, ќе ви киднеа 4 бода на 4. место, бе глуп :pos2:

Иначе, тоа е, судииве сеа ќе ја намалуваат разликата, поради гледаност, да биде поинтересно првенствово, уште 13 кола останаа :jaj::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom