Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Неделава појше за судии отколку за фудбал се збори.

Guess what, its international referees week!:vozbud:

па за еден црвен ќе покрие сигурно, колку што треба уосталом, Самуел со право си го доби...

едит, не знам уствари, од сите 4 картона комбинирано-еден црвен може да се извади :P

Ај нек сменат малку политика, вас нека ви шибаат по 2 црвени и нека ви компензираат после. Да видиш како е :smir:

Првиот е заслужен нема збор, ама вториот беше крвнички за обичен старт му го бапна и ни пола секунда не мислеше, како да си имаше зацртано на следниот фаул да го извади.

Ај нек сменат малку политика, вас нека ви шибаат по 2 црвени и нека ви компензираат после. Да видиш како е :smir:
.

пфф. реков ја и тогаш, ако е ко Интер-Милан не би има проблем никаков, а овде реков што ќе се деси и ќе се деси сигурно.

пс. дајте на темава да се цитираме ко ја шо цитирам, без да стасува такво у сандаче, мислам тука сме си се знаеме :)

Да ми помине нервозава па ќе пишам, вака не сум бил нервозен од кога ме удри мотор пред 20 години.

ХАХА ! Лелеее, Интер како сака да победи, со глумци за пенал !

Овој па Мурињо ... што се смее ? Глупак невиден, требаше црвен на Ето !!

Глупости ..

ХАХА ! Лелеее, Интер како сака да победи, со глумци за пенал !

Овој па Мурињо ... што се смее ? Глупак невиден, требаше црвен на Ето !!

Глупости ..

Море и на Мурињо требаше црвен маме му е*ам...

Наредна утакмица Мурињо ќе излезе со 9 играчи на терен. Не за друго, да не се муча судиеве свка утакмица да деља картони!

Компензација је права ствар, кога нема пари и тоа е ќар... :)

Судијата се побркува, како старт за жолт картон, и право црвен бидејки имаше жолт, ајде кејфот на Мурињо се исполни !

Пак глума ..

За кој старт му даде црвен на Пацини.:tapp:

сеа у ќе има у второ или црвен и за Сампдориа или пенал за Интер.

доста со аплаузите знам дека сум звер... (H)

сеа ќе дојде и пеналот не се секирајте, или тоа или некој слободен од фаул ко на Маикон со Милан

Мораше да врати да го ебам 1 саат играме со 2 помалку...

Како мислиш мораше ? Ако нема, пак мораше нели? - Па да, тоа е Интер и Мурињо . .

:jaj:

0-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom