the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Да исто како што Делије ја копираа кореографијата од Лацијалите со Астерикс и Обеликс
Дај бе не зезај..не е само зборот Оскар,туку и како ги држат најлоните и како е поставена кореографијата...
Го изедоа на велико миланезите во дербито во навијање,во корео и вадење пароли и сеа бараат влакна во јајцето...ај ај нека биде така како што викаш ти
Да не ти останам дужен тебе само. Ја знам дека лацијалите имаат подгрупа под име Астерикс и најверојатно затоа се праела шеталица со нивен лик. Не копав по слики да се уверам, да речеме дека ќе ти верувам пошо не сум ја сретнал досега таа слика. Ако ти е при рука набаци ми ја на профил, да не трупаме овде непотребно.
А на Звезда-Лацио се вадеше огромна шеталица со борба помеѓу Астерикс и Обеликс во која помалиот значи Астерикс го победува поголемиот. Своевидна симболика на тоа дека во тој момент Звезда беше аутсајдер:wink:
Ме заболе мене дали миланезите го изеле или не, ја само глеам дека некој копирал тука. Сосема ми е сеедно дали се црно-плави или црвено-црни.
Не е тоа Македонија па да се тепаат пред секоја утакмица :smir:
Да бе, само у Македонија се тепаат и сите други градски дербија се мирни ко миса да се одржува:wink: