Го имам зошто и другите во клубот треба да му дадат поддршка во моментов во спротивно ке биде најлош трансвер во историјата.Со Баерн гледав али поради нервоза не го приметив навивањето.Ај сеа ке тие замолам кажи ги те натпревари освен Баерн на кој Мело беше крив?
Болоња, поради негова грешка Јувентус прима гол во судиско продолжение. Каљари исто така слаба игра. Не ѓи гледам често Јувентус, но скоро сите се сложуваат дека Мело е катастрофа оваа година. Прашај и во твој фан клуб, па кажи ми што ти пишале, ок?
За Баерн колку и да си нервозен си го приметил како беше исвиркуван и кога играше а уште повеќе кога излезе.
Па јас не го споредував...не го ставив јас во конкуренција...на Листата го има ако забележа така да и тој бил у конкуренција за наградата.
Мансини требало да биде големо засилување одамна ама ништо од тоа.
Кога играше во Рома беше класа играч.Сигурно и Интер кога го купиле рачунале да биде од голема корист и да биде големо засилување,па затоа сега ќе биде во конкуренција за оваа награда.
Баш не игра многу затоа што кога и да влезе ништо не покажува.
Мело да го купеа поевтино сигурно немаше да ја добие оваа награда,ама кога веќе се дале 25м тогаш слободно влага во конкуренција за 1 место
Поради промената на тактиката на Мурињо, Мансини не доби шанса. Инаку да останеше Манчини, како што го играше Ибра за Фиго и Цезар како крила, сигурно ке имаше поголема минутажа. Но не е тоа поентата да замислуваме што би било кога би било.
Мело е купен за 25м, и нема што муабет да правиме. За тие пари има многу подобри играчи, а Мело беше преценет од управата на ЈуБе. Не да влага во конкуренција, туку Мело немаше конкуренција досега.
1 Не сум знаел дека сумата потрошена за трансверот го додделува ова „признание“ ! Тогаш ни вие со Кварезма не поминавте евтино20 мииони + играч!
2. Мансини не заигра зашто е дупка .... И ајде сека објасни ми каде е логиката некој кој не заслужил ни на тренинг да биде со тимот да биде во подобра ситуација отколку некој кој бил константен?
3. Да те потсетам колку големо очекување имавте од Мансини и Кварезма? Кварезма требаше да биде дриблерот а од кој очекувавте повеќе да дели топки при кои ќе дава голови Ибра! И дури памтам на еден коментар у ваш фан клуб „ Ај Кварезма ако не го бива барем Мансини да проигра“ и после како по правило ДЕКО ве колнеше
1. Па покрај игрите кои ги прикажува играчот, тука се смета и цената за кој е купен. Кварезма заслужено ја доби лани, но незнам зошто тогаш Тимче, ТЕНК и компанија не напишаа на форумов дека само 2 месеца е со Интер и му треба време.
Разбирам дека кога се работи за играч на Јуве тогаш треба и време и простор, а за играч на Интер и Милан истото не важи.
2. Мансини не заигра поради формацијата на Мурињо 4-3-3 која ја практикуваше во Англија. Истата очигледно не функционира во Италија и крилата кои ги зема (Мансини и Кварезма) немаа минутажа.
Мансини е далеку подобар и во моментов дури отколку Бориело, Инзаги и цел батаљон од други светски рат кој игра во Милан.
3. Колку големи очекувања имавте од Хунтелар оваа сезона и од Роналдињо лани па и од Фламини? Прво погледни во својот двор, па потоа коментирај за дворот на комшијата.
Што бара Мансини уште у интер нека си ја проба срежата у друг клуб?
А што бара Амаури? Или па Поулсен, Тиаго, Молинаро или кој и да беше таму.... ? Нека си ги пробаат среќите во друг клуб.