- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
АБе му ја видовте фацата на старото ? Имаше неколку искршени заби :pos2::pos2::pos2: Пак да дупи малолетнички ........ 0-40-4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АБе му ја видовте фацата на старото ? Имаше неколку искршени заби :pos2::pos2::pos2: Пак да дупи малолетнички ........ 0-40-4

Све ми се чини дека некој презадоволен навивач на Милан му ја скршил туричката.
^Смејте се вие...него го чекаат манекенки а вие ќе дркате
:tv:
абе ајде сакаат да му ја уништат кариерата ако он изигра лошо тогаш Мансини од интер како изигра?Или интер премногу златни канти зема минатите години врска нема оваFelipe Melo Wins 2009 Golden Bin
капак на све што му се дешава на јуве :jaj:
абе ајде сакаат да му ја уништат кариерата ако он изигра лошо тогаш Мансини од интер како изигра?Или интер премногу златни канти зема минатите години врска нема ова

коа дојде снајдер коа мело исти курац се и двајцата како може некој што е неколку месеца у тимот да му дадат таква награда и тоа средина игра па што треба 6-7 гола да дае?Eпа ај за да не му ја уништат нека му ја дадат на Снајдер...![]()

Ти прв го спомна снајдер врати се погореМело колку пати ги шитна Јуве, но ти тоа не го гледаш. Освен тоа беше и исвиркуван од навивачите.
Како можеш Снајдер да го споредуваш со Мело?...
Зошто тогаш лани му дадоа на Кварезма т.е зошто тогаш не се бунеше како може на играч кој е неколку месеци во тимот да му се даде таква “престижна“ награда?
Ти прв го спомна снајдер врати се погоре