Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Oва како да читам Манчестер вс Ливерпул фан клуб :icon_lol:. И Ливерпул праеја вака табели, ама од мај пролетоска прекинаа :pos2:

И тогаш табели ќе се праат :pos2:

ова се оф топик мислења и ништо друго , штета што и ја се спуштам на тоа ниво :uvo:

А зашто не вака ? :pos2::pos2::pos2:

Или ти ова "Мудро(како Бонера):pos2::pos2:" го искалкулира ?

Зошто не вака:pos2:,Епа Ние сме биле 15 пати вицешампиони а вие 13 пати и ајде де сеа,значи Интерашите кога бројат така бројат 12,15,14,13 :pos2:

Syn извини што ти отворивме работа ама пред да бришеш прочитај една страна наназад и земи си палома ќе ти потечат солзи од смеење :pos:

Зошто не вака:pos2:,Епа Ние сме биле 15 пати вицешампиони а вие 13 пати и ајде де сеа,значи Интерашите кога бројат така бројат 12,15,14,13 :pos2:

Ние на 4мај 2002 изгубивме од Лацио во последно одлучувачко коло од 0-2 предност 4-2

КОЈ Е ПОМАНГУПСКИ КЛУБ СЕГА БЕ ?

пс:Од кога втори места се рачунаат ? :pos2::pos2:
& зашто знам дека ке пишеш за ЛШ титули
ппс:Колку титули на УЕФА имате :pos2::pos2:

као навивач на Јуве, сакам и се надевам на титула, многу нормално.
Тим кој ич не сакам да освои е Интер, и Милан до некаде.
За одбраните гледам зборувате. Одбраната е ОК(на Јуве се разбира)(зборам за таа пред GK-to), а страните се тапа(да се рече).
Средниот ред е Добар, а и нападот не е лош.

И на крај! Престанете да се карате ебаго. Ако сте решиле да се карате излезете надвор истепајте се,

А НЕ ВАКА ТАСТАТУРАТА ДА СТРАДА :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ионака Син ке не брише =( Зашто да не се досмееме ;)

Кајгана - *Mудро* да ги решиме проблемите може ? :pos2::pos2:

Решете ги на МУДАР и МИРЕН начин не вака со ТАСТАТУРА, и понатаму со РАЦЕ(кои сигурно нема да заиграат) да решавате.

Иначе за Господинот БОНЕРА, да пишам нешо, Он на мудар начин знае да им ја додели топката на противничките играчи кои МУДРО него ќе го издриблаат и ќе му се заблагодарат. :pos2:

Is it time for Mr. Eraser?

Офф-Топик
Љубе зашо се брукаш бе брат ае одговори ми...или ако веке сакаш да се брукаш мењај клуб бе иди навивај за Миладиновци дај не за друго него не не срами нас другите....шо се караш само со интерашиве.....за титула има време до мај ехеее тек тогаш ке се радуваме и ке докажуваме шо како дај не се брукај веке мајку му
цццц зашто господ дава живот на вакви не-луге?

Офф-Топик
Љубе зашо се брукаш бе брат ае одговори ми...или ако веке сакаш да се брукаш мењај клуб бе иди навивај за Миладиновци дај не за друго него не не срами нас другите....шо се караш само со интерашиве.....за титула има време до мај ехеее тек тогаш ке се радуваме и ке докажуваме шо како дај не се брукај веке мајку му
цццц зашто господ дава живот на вакви не-луге?

само коа ке бриши syn овој пост нека го остави:wink: во никој случај не ти е оф топик

Решете ги на МУДАР и МИРЕН начин не вака со ТАСТАТУРА, и понатаму со РАЦЕ(кои сигурно нема да заиграат) да решавате.

Иначе за Господинот БОНЕРА, да пишам нешо, Он на мудар начин знае да им ја додели топката на противничките играчи кои МУДРО него ќе го издриблаат и ќе му се заблагодарат. :pos2:

Is it time for Mr. Eraser?

На Фелипе Мело и Легротаље добри ли им се кичмите од берлускони купот ,Оти гледавме Роналдињо и Пато играа како на тренинг,И Буфон најдобриот голман на светот не можеше да фати еден пенал 5 од 5 му шибнаа,Бјанконери! во недела ке ве шокираат Римјаните,Тоти хет-трик,да не заборавиме на најдобриот десен бек Григера може он да ве извади од шокот,:pos2::pos2::pos2::pos2:

Шнајдер пристигнува во Милано да го комплетира трансферот во
images

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-422a-b118-9472aae70852&ln=3&typeBack=Италија

Уште еден добар играч ке пропадне во ШИнтер

Да не ги сскам јувенташиве хахаха ... али МЕНЕ вака ... аууууууууу =)

Мудро и солидно ве реши :pos2::pos2::pos2:

пс:Јанкуловски боље да не е ?

ппс:Ај немоеш да се добрукаш и со Мајкон/Сантон и ЗАнети да правиш споредба :pos2::pos2:

images

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-422a-b118-9472aae70852&ln=3&typeBack=Италија

Старо е тоа. Снајдер вечерва одржа состанок со луѓето од Реал Мадрид, и им ја кажал причината поради која сака да остани во Реал. Тие го прифатиле тоа, и 99 % е сигурно дека Снајде останува во Реал. :helou:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

љубе да си ми жив и здрав .... па и нека победи милан нема криво да ми биде после ова

На Фелипе Мело и Легротаље добри ли им се кичмите од берлускони купот ,Оти гледавме Роналдињо и Пато играа како на тренинг,И Буфон најдобриот голман на светот не можеше да фати еден пенал 5 од 5 му шибнаа,Бјанконери! во недела ке ве шокираат Римјаните,Тоти хет-трик,да не заборавиме на најдобриот десен бек Григера може он да ве извади од шокот,:pos2::pos2::pos2::pos2:

images

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=5c625cd4-cb27-422a-b118-9472aae70852&ln=3&typeBack=%D0%98%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

Абе копиљ Буфон за голманите на Милан е измислен.И двајцата голмани заедно да ви бранат ке бидат послаби од Буфон.За вашата одбрана да не збориме,светска класа-Одо,Каладзе,Бонера,некојси Оневу и Неста единствено што вреди.

Ааааааааааааааааааааааа, се искинав од :pos2::pos2::pos2: читајки ги последните 5-6 страни:pos::pos::pos::pos:, многу бесна кумуникација, Лубе е ѕвер:pos2::pos2:, би го кандидирал за модератор на кајгана.:pos::pos::pos:

п.с. Извинете за оф топикот, посилно беше од мене:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom