Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Забележано за понатамошна употреба ?? :pos:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јас па ко што знам он свесно одбива да троши. Имал пари на располагање, ама живеел во некој Дон Кихот-трип, и намесно бомба трансфери зема емигранти од неврзаните :).
Како и да е, на човекот не му се проблем купувања, продавањата го коштаат него и Арсенал, место да го затегне вентилот едно две лета, да не даде никој да му бега он ги пушта сите, така другите потенцијално добри играчи гледаат дека нема некоја перспектива, се ствара магичен круг и го прават Арсенал фидер клуб за светот.
Грешка си/ке даде пари за трансфер од 20 милиони/ама платата е проблем.Играчите шо си заминуваат од Арсенал се незадоволни од своите примања,а не дека Венгер сака да ги продаде.За година/две,треба да се исчистат долговите кој ги има Арсенал,па после ке има го има тај буџет за да ги задржува играчите и да купува малце поскапи играчи.

да не бидам целосоно офтопик/Рома заслужено победи денес и ја направи лигата поинтересна,ама на крај сепак Интерашите ке се радуваат.:toe:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
гледам и тебе не те удрил инфаркт од Тони :tv:
не бе, барам клипче од Росела Сенси, денеска многу секси беше , скокаше од радост за скудето:drk:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Почекај малце де, и во Лацио се наоѓа некој манекен, немој и ти ко Сајтлер по Палермо - Интер, се улета ко арап у Џамија. :)

Манекените :pos::pos:

Ф

Фил Ајви

Гостин
E rsnav dvojka za 30700den
Јас 65 678 ден на 2-2
Топ , Андреј значи частиш у среда пиво у Ајриш м ? ;)
Со здравје да се частите! :tv:

Море крвта впичка да му ја ебам на Цезар..
Голман од светска класа бил..
Се да му ебам..
Заслужен пораз...
:tv:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Баш ми е жал Сајтлер што нема толку цитати да извадиш и да свршаваш, не сме ние као вас да пцуеме цела недела после утакмица :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom