Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.991
- Поени од реакции
- 8.937
брат што се нервираш толку многу... ве победивме и сега се надеваме на титула зар немаме право на тоа?? се гледа дека многу те погодил овој пораз

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Човек никој овде не е нервозен ,посебно не навивачите на Интер ако целиш на нив комплетнобрат што се нервираш толку многу... ве победивме и сега се надеваме на титула зар немаме право на тоа?? се гледа дека многу те погодил овој пораз![]()
a ti kaj najde da se tesis so ovie od Inter!:pos2:Човек никој овде не е нервозен ,посебно не навивачите на Интер ако целиш на нив комплетно
Ти сам го створи вештачки проблемот ,и со твоето однесување создаваш само фрустрации ...
Убаво ти кажа Деко имаше судиски неправди и кон Интер ... може да се жали ,Ама не се жали ,незнам шо не ти е јасно повеќе ... едноставно изгубиле признаа пораз ,признаа дека е гол од офсајд и чао пријатно има уште многу да се игра до крај на првентсво ќе ве видиме до кај ќе стигнете и вие и они ...
Што па ти сеа тропаш глупости како прво никој овде не се теши или уште помалку никој не плаче и жали за поразотa ti kaj najde da se tesis so ovie od Inter!:pos2:
Не , ама ИЧ не ме погодил овој пораз
Коа сум можел да го преживеам 6-0 од Милан и коа сум можел да чмаам цело основно и пола средно без титула и да јадам ремет , оваа бедна победа ама ИЧ нема да ме изнервира...
Ме нервирате шо се курчите ко да сте освоиле нешо а се радувате на победа што САМО ВЕ ДОБЛИЖУВА До врвот ....
И пошо знам какви сте , пробав на најнормално ниво со најобјективен поглед да водам дискусија , ама ко на магаре памет да пробуем да му ставам ....
Епа ете ви го ....

Брат овде на темава ,немој да честиташ или уште помалку некој пријателски совет да дадеш ,ќе те извртат ко на рингишпил и ти крив ќе си бидеш :pos2:Заеби , fuck it
Да ти нацртам :
Ме заболе као и шо си пишуете на фан клуб
ЈА најпоштено дојдов да честитам - немораше да ме раните со гомна ебате
Човек никој овде не е нервозен ,посебно не навивачите на Интер ако целиш на нив комплетно
Ти сам го створи вештачки проблемот ,и со твоето однесување создаваш само фрустрации ...
Убаво ти кажа Деко имаше судиски неправди и кон Интер ... може да се жали ,Ама не се жали ,незнам шо не ти е јасно повеќе ... едноставно изгубиле признаа пораз ,признаа дека е гол од офсајд и чао пријатно има уште многу да се игра до крај на првентсво ќе ве видиме до кај ќе стигнете и вие и они ...

Добро бе мајку му, само ја ли добив впечаток дека голот на Интер беше чист, и дека во таа ситуација имаше само пасивен офсајд...
Иначе од тие картони што ги доби Интер во второ полувреме, сите ми беа малтене чисти со тоа што Киву за тоа што ги изгази Тони додека лежеше можда требаше и црвен на добие.
Незнам за вашите проблеми по фан клубовите ,овде приметив дека ти ептен напна (те молам не ми реплицирај)а ти што изиграваш, адвокат на навивачите на Интер??
види ти прв кој почна во фан клуб Рома, па тогаш кажи кој го створи проблемот, како што забележав ниту еден фан на Рома не отиде во фан клуб Интер да се курчи со победата, а затоа имаше такви како ДекО кои пишуваа во фан клуб Рома како ги нервирало што ние се курчиме...![]()
Незнам за вашите проблеми по фан клубовите ,овде приметив дека ти ептен напна (те молам не ми реплицирај)
И затоа пишав дека Деко е во право ,и не ми лепи сеа такви етикети дали сум или не сум адвокат на Интер ...

:smir: