Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
е каква е тоа битка кога ве има дупло повеќе од нас :toe:

ама ипак тепаме :pipi:
Херта не рачунаја, втора лига игра вгодина.:pos2:
Вердер е во топ форма, ХСВ го има Нистелрој ама им се повреди другиот Елира, Волфзбург се дрва ама и Вилареал не се поарни.

Рома ќе тепа, ако не во грцка денес, дома ќе ги скине грчиштата, а за Јувентус незнам, Ајакс е во ептен добра форма.:toe:

Нив ќе им кажат: дечки, прво средете си го дворот дома после дигајте галама :kesa:
Сепак не значи дека ако во Италија судењето е катастрофално, Италијанските екипи треба да плаќаат цех за тоа во Европските натпреварувања и да бидат осакатувани од кретени како Овребо.

Јас кога зборам дека има судии кои се милион пати полоши од италијанските никој не ме слуша. Сите вртат муабет како само во Италија се случуваат судиски лакрдии, како Италијанското првенство е на многу ниско ниво итн, итн.

Брат што му е на судииве бе брат? :pos2:

Ај оди играј фудбал во Италија, ах бе мамата фашистичка нивна.

Другови, кој ќе ми промрчи нешто за судење до крај на сезонава ќе го мавам со црвенки во секоја прилика.

Нема љутиш :smir:

И после Германците сакале место во ЛШ, епа сакаат, заслужуваат... кај нив не се дешаваат овие бруки, фудбал да немоеш ко чоек да гледаш.

сеа у ќе има у второ или црвен и за Сампдориа или пенал за Интер.

Да не има Берло замешано прсти... :raz:

Како и да е Самдорија пак нема да тепа. :toe:

Доволно ќе е да покрие?

Некој пенал на 25 метри ако може?
па за еден црвен ќе покрие сигурно, колку што треба уосталом, Самуел со право си го доби...

едит, не знам уствари, од сите 4 картона комбинирано-еден црвен може да се извади :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom