Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сега да не биде дека само се кењало за Јуве, прокоментирајте го офсајдов од 2 и кусур метри на Баерн и тоа замислете во ЛШ :tv:

Не е потребен коментар...
Токму така,

Пробав колку што е можно да бидам неутрален на мечов ама по ова што го видов, сочувствувам со Виола. Греота што им направија на луѓето, просто ги осакатија.

Да не беше случајно овој истиов судија на Челзи - Барса, прошла година !? Или грешам ?

Да не беше случајно овој истиов судија на Челзи - Барса, прошла година !? Или грешам ?

Истиот е све живо да му ебем, ми ги дигнаа живциве судииве ненормално еј.
Вчера на Милан - Манчестер не сум бил олку испистофиран

Марли нема потреба да му колнеш фамилија, проколната му е за век и векови...

и Сеп и меп и Мишел гадот скапан селски нека се носат да им заебам сестрината нивна...

можам уште од сеа да замислам какви хорор одлуки ќе се спроведуваат на лето во ЈАР... поготово против актуелните светски холдери, ќе биде бетер од 02

Интересна работа ама често пати кога го гледам Платини на трибина, на терен се случуваат вакви катастрофи. Имаше и еден натпревар на градски кој ме има извадено максимално од памет, Македонија - Турција 1:2. Платини беше гостин а судија беше еден Коломбо, негов сонародник. Што да ви кажам рагаци, не уништи во поим. Не со нешто крупно туку со многу ситни фаули, прекини, аути... едниставно не ни даваше да играме. Лименки летаа од јужна...

Она вчера Стиви Вондер ќе го видеше. Линискиот изгледаше како да е во LOST. Немаше блага претстава каде е што му се случува.

Штета за Фиорентина, пред се штета што немаат еден саглам напаѓач кој ќе ја завршеше работата вчера. Се надевам дека ќе пројдат по реваншот.

доста беа ерори, редно е денеска некој у права смисла на зборот да го ОБЕЛИ образот!:tv:

доста беа ерори, редно е денеска некој у права смисла на зборот да го ОБЕЛИ образот!:tv:

Неможе тим како Јувентус да обелува образ во Лига Европа.Рома може,ама Јувентус не:smir:

друже на Рома и мислев, али се надевам ќе има асистенција и од Јуве :smir:

Зборот ми е дека тим од класата на Јувентус неможе да обели образ ни доколку ја освои Лига Европа,а тоа за Рома би било историски успех.

Ипак класи се во прашање да бидеме реални:smir:

Зборот ми е дека тим од класата на Јувентус неможе да обели образ ни доколку ја освои Лига Европа,а тоа за Рома би било историски успех.

Ипак класи се во прашање да бидеме реални:smir:

добро сеа во конкуренција се екипи како Ливер,Валенсија,Атлетико... би било и за Јуве успех со оглед на мизерната сезона ова би било еден вид на оправдување...

сите што се нашле овде значи за нив ќе претставува успех освојување на ова натпреварување, Јуве не е оној што беше пред 4 год. бидејќи тој Јуве никад немаше да си дозволи да игра во Европа Лига :smir:

значи разликата во класи за кој ти зборуваш не постои веќе, паднат е драстично квалитетот кај Бјанконерите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom