Во контекст на ова...
Побарај го видеото од Armin only 2008, 7 часа трансче... мераци :wink:
Знам го имам ѕирнато, Армин е легенда, моментално No1 според мене.
Него муабетот ми беше ова за на Градски, само Аволон да го организира, и карти низ цел Балкан, ама и топ Дј да се викнат од типот на Ван Бурен, Ван Дајк, па од пожестокиве Сан Проџект со бенд у живо, GMS, и.т.н па ќе видиме дали нема да има 30-40000 народ.

ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ми се плачеееееееееееее не ми спомнувајте за оваа журка зошто ке се утепам. Не знам како ми се оди на овие журки ако треба последен ден нека ми биде ама да бидам дело од оваа голема сензација да се видиш со армин ван бурен да се поздравиш уууууууу со eric priz леееее лееееееее ми се плаче али ај за некоја година да потпорасанм уште малку и да присоберам некоја пара би можело да отидам. Исто така многу ми се оди на basshunter лелелеле човеков не знам дали е свесен колку добри песни прави али тоа е дали некоаш ќе му одам на журка не се знае. Е а и да прашам има ли некој да ми прати ако постои оти јас барав на нет линкови за download на овие лудории мислам на сензацииве дома јас ја имам само 2005 а за другите има ли некаде да се симнат ???????