Sensation White/Black

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Во контекст на ова...
Побарај го видеото од Armin only 2008, 7 часа трансче... мераци :wink:
Знам го имам ѕирнато, Армин е легенда, моментално No1 според мене.

Него муабетот ми беше ова за на Градски, само Аволон да го организира, и карти низ цел Балкан, ама и топ Дј да се викнат од типот на Ван Бурен, Ван Дајк, па од пожестокиве Сан Проџект со бенд у живо, GMS, и.т.н па ќе видиме дали нема да има 30-40000 народ.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Знам го имам ѕирнато, Армин е легенда, моментално No1 според мене.

Него муабетот ми беше ова за на Градски, само Аволон да го организира, и карти низ цел Балкан, ама и топ Дј да се викнат од типот на Ван Бурен, Ван Дајк, па од пожестокиве Сан Проџект со бенд у живо, GMS, и.т.н па ќе видиме дали нема да има 30-40000 народ.
Јас би рекол само Авалон да НЕ организира. DD и UD за организација се екстра, е сеа за реклама малце повеќе ќе се потрудат и готово. :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Јас би рекол само Авалон да НЕ организира. DD и UD за организација се екстра, е сеа за реклама малце повеќе ќе се потрудат и готово. :)
тачно.. авалон се тапа.. DD од секоаш праеле добри журки (со ситни исклучоци)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Поентата ми е дека многу поорганизирани се Аволон и прочуени се низ балканов. Тие ги организираат повеќе од 50% од концертите во Србија, еве сега мислам дека и они ги донесоа Iron Meiden. Не дека DD се лоши, баш и тие донеле топ ДЈ претежно од транс сцената.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Поентата ми е дека многу поорганизирани се Аволон и прочуени се низ балканов. Тие ги организираат повеќе од 50% од концертите во Србија, еве сега мислам дека и они ги донесоа Iron Meiden. Не дека DD се лоши, баш и тие донеле топ ДЈ претежно од транс сцената.
Епа тоа е финтата,што претежно сите концерти ги организираат надвор од Македонија во Балканов:uvo:.Ево пример ги донесоја гомееемите Iron Maiden во Белград, а нас ни ги тапосаа Тhe Rasmus.Не велам дека тие не се добри али не можат да се споредат со големи групи како Maiden.
Teшко би се нафатиле на ваков чин овде во Македонија:toe:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ако има добар маркетинг,сигурно дека ќе дојдат многу луѓе и од поблиските земји.Во тоа се согласувам.

M!ss V

...Supermassive...
Член од
1 февруари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
6
секогаш кога ги слушам ич не ми се досадни...за нив давам 10-ка :wink:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ако во животот ниеднаш не одам на сензација,исто ко да не сум живеел:nesum:Мора да одам некогаш МОРА

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ја имам од 2007ма na DvD. Дел од артистите: Masson,David Guetta,Fedde le Grand,Daren Emerson.....

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Утре (14.03.09) ќе се одржат две Сензации на Европско и Латино Американско тло т.е. во Белгија и Чиле .... :vozbud:

Еве ги лајнапите ..

The official line up for Belgium is :

- Barry Fore & Tom Leclerq 22.00pm – 23.00 pm

- Martin Solveig 23.00 pm –00:15 am

- Dr. Lektroluv 00:15 am – 01.30am

- Mega Mix 01.30am – 02.00am

- Eric Prydz 02.00am – 03:20am

- Armin Van Buuren 03.20am – 04.40am

- Tocadisco 04.40am – 06.00am

The official line up for Chile is :

- 19.30 Doors Open

- 21:00 Love 00 (Franko & Stephanie)

- 22:00 Ron Carroll

- 23:30 Marco V (considering that the clock is going back at 24h00)

- 00:00 Megamix

- 00:30 Junkie XL (LIVE)

- 01:30 Sebastian Ingrosso

- 03:30 Monika Kruse

- 05:00 Ending

Лајнапот за во Чиле е малце тапа, но за во Белгија .. Немам зборови .... Ех, камо среќа да си таму утре .. :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Утре (14.03.09) ќе се одржат две Сензации на Европско и Латино Американско тло т.е. во Белгија и Чиле .... :vozbud:

Еве ги лајнапите ..

The official line up for Belgium is :

- Barry Fore & Tom Leclerq 22.00pm – 23.00 pm

- Martin Solveig 23.00 pm –00:15 am

- Dr. Lektroluv 00:15 am – 01.30am

- Mega Mix 01.30am – 02.00am

- Eric Prydz 02.00am – 03:20am

- Armin Van Buuren 03.20am – 04.40am

- Tocadisco 04.40am – 06.00am
последните три лудила...
ех камо да си живеев сега во една белгија ц ц ц :pipi:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Наредната Сензација ќе се одржи (повторно) во Јужна Америка, и тоа за прв пат во Сао Паоло - Бразил на 04.04 ..

Еве го тамошниот лајнап .... :vozbud::vozbud:

The official line up for Brazil is :

- 21h00 Doors open

- 23h00 Gui Boratto

- 24h00 Erick E

- 01h00 Fedde Le Grand

- 02h00 Megamix

- 02h30 Ferry Corsten

- 03h30 Mark Knight

- 04h30 Mason

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
:cry::cry::cry::cry::place:ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ми се плачеееееееееееее не ми спомнувајте за оваа журка зошто ке се утепам. Не знам како ми се оди на овие журки ако треба последен ден нека ми биде ама да бидам дело од оваа голема сензација да се видиш со армин ван бурен да се поздравиш уууууууу со eric priz леееее лееееееее ми се плаче али ај за некоја година да потпорасанм уште малку и да присоберам некоја пара би можело да отидам. Исто така многу ми се оди на basshunter лелелеле човеков не знам дали е свесен колку добри песни прави али тоа е дали некоаш ќе му одам на журка не се знае. Е а и да прашам има ли некој да ми прати ако постои оти јас барав на нет линкови за download на овие лудории мислам на сензацииве дома јас ја имам само 2005 а за другите има ли некаде да се симнат ???????

P

Psy

Гостин
:cry::cry::cry::cry::place:ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ми се плачеееееееееееее не ми спомнувајте за оваа журка зошто ке се утепам. Не знам како ми се оди на овие журки ако треба последен ден нека ми биде ама да бидам дело од оваа голема сензација да се видиш со армин ван бурен да се поздравиш уууууууу со eric priz леееее лееееееее ми се плаче али ај за некоја година да потпорасанм уште малку и да присоберам некоја пара би можело да отидам. Исто така многу ми се оди на basshunter лелелеле човеков не знам дали е свесен колку добри песни прави али тоа е дали некоаш ќе му одам на журка не се знае. Е а и да прашам има ли некој да ми прати ако постои оти јас барав на нет линкови за download на овие лудории мислам на сензацииве дома јас ја имам само 2005 а за другите има ли некаде да се симнат ???????
Јас си го гушнав и го бацив Ерк Приц минатото лето :):):) јееееј:vozbud::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom