Sensation White/Black

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
иам ставено слика во клабери од последното sensation white за нова година во австралија.... 38 000 луѓе... па сега види ти
топ е... по организиран евент неам видено.... невероватно...
желба ми е животна да одам на то... :toe:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ах бе што ми правите лиги само, кога би отишол на ваков настан и да умрам после не е важно. Ако сте го гледале она мислам во Амстердам дека беше ко пушташе и Армин ван Бурен (white sensetion bese). На Тв го гледам и адреналин до гуша ми доаѓа, а да сум таму. Пуста желба неостварена (сега за сега)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ах бе што ми правите лиги само, кога би отишол на ваков настан и да умрам после не е важно. Ако сте го гледале она мислам во Амстердам дека беше ко пушташе и Армин ван Бурен (white sensetion bese). На Тв го гледам и адреналин до гуша ми доаѓа, а да сум таму. Пуста желба неостварена (сега за сега)

Да во амстердам или во германија знам за нова година има секогаш со најдобрите светски дј :) :vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Наредното Sensation White е во Белгија во Хаселт на 14 март...
Еве го line up-от... :vozbud::vozbud:
Ке има 17 000 души...

• Tom Leclercq & Barry Fore
  • Dr. Lektroluv
  • Martin Solveig
  • Megamix
  • Eric Prydz
  • Armin Van Buuren
  • Tocadisco
Ми се одииииииииииииииииииииииииииии :vozbud:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Во контекст на ова...
Побарај го видеото од Armin only 2008, 7 часа трансче... мераци :wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ова и Ибица ... и после може да си умрам ... среќен ...

хехе ...Али попрво на ибица би идел него на ова .... Поефтино ќе пројдам =)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Не сум бил али тоа и Зрче ми се животна желба. Се надевам дека ќе имам шанса да отидам. :)
Исто се надевам и дека вакво нешто би се организирало и кај нас (а не White/Black Dimension имитациите на Колосеум :)).

:helou:

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
а да си организираме ние едно вакво журче :vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
а да си организираме ние едно вакво журче :vozbud:
Не бе ја викам DD и UD (Sun Project пи се поише за psy журчиња) да фатат неке пољанче (хиподром да речеме), да постават огромен шатор и да го изреализираат ова. :)
Втора опција: Метрополис Арена ама бината да се постави на сред хала, да не биде преголема и да се пушти и галеријата. :)
Трета опција: Кога ќе се заврши изградбата на северната трибина на Градскиот Стадион наместо “свечено отварање“ да се организира White Sensation. :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не бе ја викам DD и UD (Sun Project пи се поише за psy журчиња) да фатат неке пољанче (хиподром да речеме), да постават огромен шатор и да го изреализираат ова. :)
Втора опција: Метрополис Арена ама бината да се постави на сред хала, да не биде преголема и да се пушти и галеријата. :)
Трета опција: Кога ќе се заврши изградбата на северната трибина на Градскиот Стадион наместо “свечено отварање“ да се организира White Sensation. :vozbud::vozbud::vozbud:

Ufff ova kako bi mi doslo.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Третава опција најпривлечна е.Да се среди Градски би можело и 40-50 илјади да собере,само што работата е треба да дојдат луѓе за да се оствари.Од цела Македонија да доаѓаат,најмногу би имало 15 илјади луѓе.Луѓето во Македонија не се многу по електронската музика.За една Сензација доаѓаат најпознатите диџеи од светот кои бараат големи хонорари,што значи дека картите ќе бидат високи.Не верувам дека многу луѓе би платиле карта од 2000-3000 денари.Една сензација во Македонија не би била профитабилна.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Третава опција најпривлечна е.Да се среди Градски би можело и 40-50 илјади да собере,само што работата е треба да дојдат луѓе за да се оствари.Од цела Македонија да доаѓаат,најмногу би имало 15 илјади луѓе.Луѓето во Македонија не се многу по електронската музика.За една Сензација доаѓаат најпознатите диџеи од светот кои бараат големи хонорари,што значи дека картите ќе бидат високи.Не верувам дека многу луѓе би платиле карта од 2000-3000 денари.Една сензација во Македонија не би била профитабилна.
Друже колку што сум запознаен Сензејш нема ни во Бугарија, ни во Србија, ни во Албанија, ни во Хрватска, ни во Црна Гора, ни во Босна и Херцеговина. Зарем со добра реклама не би се профитирало од “стрнациве“?! :)
:helou:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Токму така.Во една ваква држава мноооооогу ретки се оние шо би дале повеќе од 2000 денари па дури и за ваква манифестација:toe:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ми се оди ми се плаче :nesum: мора тоа да се доживее,имаше нешто како проба тука лани мислам во Колосеум ама далеку од светот сме засега :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom