Ах бе што ми правите лиги само, кога би отишол на ваков настан и да умрам после не е важно. Ако сте го гледале она мислам во Амстердам дека беше ко пушташе и Армин ван Бурен (white sensetion bese). На Тв го гледам и адреналин до гуша ми доаѓа, а да сум таму. Пуста желба неостварена (сега за сега)
Во контекст на ова...Ах бе што ми правите лиги само, кога би отишол на ваков настан и да умрам после не е важно. Ако сте го гледале она мислам во Амстердам дека беше ко пушташе и Армин ван Бурен (white sensetion bese). На Тв го гледам и адреналин до гуша ми доаѓа, а да сум таму. Пуста желба неостварена (сега за сега)
Не бе ја викам DD и UD (Sun Project пи се поише за psy журчиња) да фатат неке пољанче (хиподром да речеме), да постават огромен шатор и да го изреализираат ова.а да си организираме ние едно вакво журче![]()
Не бе ја викам DD и UD (Sun Project пи се поише за psy журчиња) да фатат неке пољанче (хиподром да речеме), да постават огромен шатор и да го изреализираат ова.
Втора опција: Метрополис Арена ама бината да се постави на сред хала, да не биде преголема и да се пушти и галеријата.
Трета опција: Кога ќе се заврши изградбата на северната трибина на Градскиот Стадион наместо “свечено отварање“ да се организира White Sensation.![]()
Третава опција најпривлечна е.Да се среди Градски би можело и 40-50 илјади да собере,само што работата е треба да дојдат луѓе за да се оствари.Од цела Македонија да доаѓаат,најмногу би имало 15 илјади луѓе.Луѓето во Македонија не се многу по електронската музика.За една Сензација доаѓаат најпознатите диџеи од светот кои бараат големи хонорари,што значи дека картите ќе бидат високи.Не верувам дека многу луѓе би платиле карта од 2000-3000 денари.Една сензација во Македонија не би била профитабилна.Не бе ја викам DD и UD (Sun Project пи се поише за psy журчиња) да фатат неке пољанче (хиподром да речеме), да постават огромен шатор и да го изреализираат ова.
Втора опција: Метрополис Арена ама бината да се постави на сред хала, да не биде преголема и да се пушти и галеријата.
Трета опција: Кога ќе се заврши изградбата на северната трибина на Градскиот Стадион наместо “свечено отварање“ да се организира White Sensation.![]()
Друже колку што сум запознаен Сензејш нема ни во Бугарија, ни во Србија, ни во Албанија, ни во Хрватска, ни во Црна Гора, ни во Босна и Херцеговина. Зарем со добра реклама не би се профитирало од “стрнациве“?!Третава опција најпривлечна е.Да се среди Градски би можело и 40-50 илјади да собере,само што работата е треба да дојдат луѓе за да се оствари.Од цела Македонија да доаѓаат,најмногу би имало 15 илјади луѓе.Луѓето во Македонија не се многу по електронската музика.За една Сензација доаѓаат најпознатите диџеи од светот кои бараат големи хонорари,што значи дека картите ќе бидат високи.Не верувам дека многу луѓе би платиле карта од 2000-3000 денари.Една сензација во Македонија не би била профитабилна.