Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.764
Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
Ја стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
Ја стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?

Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.

Со кари и бело виноплус тоа мајонезот бог знае како го прават....

Мислам млечен. Последен пат кога јадев тост, не ми текнува дека се пожалив на кашкавалотЗапознаен е некој дали ставаат растителен или млечен кашкавал во сендвичите?![]()

80 денари е, не 88Моментот кога половина хамбургер + кока кола (150 денари, односно преполовено 75 денари) стана поефтино од хамбургер оброк во МекДоналдс (88 денари).

80 денари е, не 88
А ко демек оброк со половина хамбургер е подобар од оброк од Мекдоналдс?![]()

Јадев пред една недела последен пат и веќе никогаш. На мој другар го болеше стомакот и сереше пролив. Сега мене ме фати тоа. Се превртував во кревет и станав во 5 сабајле да се исерам