Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.880
- Поени од реакции
- 20.512
Ја стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
Ја стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
MногуЈа стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?
Немам никакви проблеми, а сепак ми беше лошо и тоа ни до пола не стигнав со јадење...Јас обично поднесувам секаква храна, ама ова како што реков погоре изгледа е полно со прегорен зејтин, плус соја во месото, плус тоа мајонезот бог знае како го прават...А и времево надвор топло не се диши...Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.
Со кари и бело виноплус тоа мајонезот бог знае како го прават....
Мислам млечен. Последен пат кога јадев тост, не ми текнува дека се пожалив на кашкавалотЗапознаен е некој дали ставаат растителен или млечен кашкавал во сендвичите?![]()
80 денари е, не 88Моментот кога половина хамбургер + кока кола (150 денари, односно преполовено 75 денари) стана поефтино од хамбургер оброк во МекДоналдс (88 денари).
Отиди во МекДоналдс да ги видиш новите цени.80 денари е, не 88
А ко демек оброк со половина хамбургер е подобар од оброк од Мекдоналдс?![]()
СликовитоЈадев пред една недела последен пат и веќе никогаш. На мој другар го болеше стомакот и сереше пролив. Сега мене ме фати тоа. Се превртував во кревет и станав во 5 сабајле да се исерам