Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)

Ја стално поминувам таму никад неми текнало пица од таму.. добри се стварно ?

Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.

Немам никакви проблеми, а сепак ми беше лошо и тоа ни до пола не стигнав со јадење...Јас обично поднесувам секаква храна, ама ова како што реков погоре изгледа е полно со прегорен зејтин, плус соја во месото, плус тоа мајонезот бог знае како го прават...А и времево надвор топло не се диши...:sick:
Ухх и тие што работеа таму, "крајно љубезни"...Мислиш ги мрзи што се живи...:rolleyes:
Никад веќе не идам таму...

Вчера јадев, ама бидејки бев саат време претходно од дома јаден, и ми се смачи, ептен тешко ми беше од хамбургерот. Иначе никаде поубав хамбургер не прават.

Запознаен е некој дали ставаат растителен или млечен кашкавал во сендвичите? :)

Запознаен е некој дали ставаат растителен или млечен кашкавал во сендвичите? :)
Мислам млечен. Последен пат кога јадев тост, не ми текнува дека се пожалив на кашкавалот :)

Моментот кога половина хамбургер + кока кола (150 денари, односно преполовено 75 денари) стана поефтино од хамбургер оброк во МекДоналдс (88 денари).

Моментот кога половина хамбургер + кока кола (150 денари, односно преполовено 75 денари) стана поефтино од хамбургер оброк во МекДоналдс (88 денари).
80 денари е, не 88 :D
А ко демек оброк со половина хамбургер е подобар од оброк од Мекдоналдс? :icon_mrgr:

Дефинитивно
Во секој поглед подобро...и по вкус, а и по големина

Еднаш купив од Мекдоналдс и веќе никогаш

Не соја и свети соја нека ставаат пак ќе јадам од 7-ца зашто за мене се најдобри,вкусот им е исти каkо и пред 10 год...за мене се Number1 едноставно не ги мењам, се остало е wanna be 7-ца ;)

80 денари е, не 88 :D
А ко демек оброк со половина хамбургер е подобар од оброк од Мекдоналдс? :icon_mrgr:

Отиди во МекДоналдс да ги видиш новите цени. :D
Многу им се смешни... 66, 77, 88, 99. :tapp:

Инаку секако дека е подобар, тој половина хамбургер повторно повеќе се исплати од обичен хамбургер во МЦ. :)

Јадев пред една недела последен пат и веќе никогаш. На мој другар го болеше стомакот и сереше пролив. Сега мене ме фати тоа. Се превртував во кревет и станав во 5 сабајле да се исерам

Јадев пред една недела последен пат и веќе никогаш. На мој другар го болеше стомакот и сереше пролив. Сега мене ме фати тоа. Се превртував во кревет и станав во 5 сабајле да се исерам

Сликовито

Da kazuvas deka ima podobri aj ok diskutabilno, ama da kazes deka kvalitetot na sendvicite e isti kako i 10 god unazad e samo teranje inat bezveza. Imame site setila sto iskazuvame nezadovolstvo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom