- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
најдобра сендвичара е 7ца
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
140 е чикенот .
Хамбургерот иначе тежи 600 грама што е прилично доста ако сакате да се најадете .
У споредба со другите сендвичари кај што даваат плескавица со дебелина на лист,полуживи компири , бајато лепче и крш мајонец , у 7-ца имате тон компири со топ мајонез и бабачко плескавица . Не викам дека у некои сендвичари не е убаво (Вили на пример, за 90 денари има топ сендвич али без компири) , али Седмица е Седмица :smir:
Вака јадев и ми беше таман а и на девојката.Не треба 240 да се дадатznaci praat sendvic: lepce, pleskavica,
pa go secat na dve...
pa na sekoja polovinka i dodavaat: pomfrit, kecap i majonez...
zosto smetaat deka primer 2 drugarki kje sakaat da jadat eden sendvic... (ne davaat samo edna polovinka i ne davaat po pola cena)
i na samata cena za cel hamburger dodavaat uste 10den. za procedurata na secenje.
malce cudno, ali taka praat![]()
еднаш само имам јадено ваму и знам дека сендвичот беше преголем, ни пола па не можев да го изедама сега читајќи ги вашите коментари ми се пријаде од таму сендвич
![]()
Хах, не давам 120ден. за хамбургер, најубав на свет нека е.
Ама признај дека беше фкусно!:brrrm:Ме излажа ѓаол, бев да видам шо јајте. Соја со сода бикарбона за да нараснит. АМАН!
Ама признај дека беше фкусно!:brrrm:
Ме излажа ѓаол, бев да видам шо јајте. Соја со сода бикарбона за да нараснит. АМАН!
Брачко, и од магаре изнутрици да имат, ак ти е вкусно ќе кркаш. Пази, хранлива вредност на хамбургер по дифолт е нула. Така да немат љутиш![]()