Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Порано јадев повеќе,сеа повеќе го преферирам Лесковац.

Фала богу што измислиле сендвич да го делат на пола.Инаку никогаш ќе неможев да изедам цел сендвич:vozbud:

Фала богу што измислиле сендвич да го делат на пола.Инаку никогаш ќе неможев да изедам цел сендвич:vozbud:

Срека што измислиле сендвич на пола зошто така добиваш дупло помфрит за да се најадам иначе останував ненајаден :pos2:

Срека што измислиле сендвич на пола зошто така добиваш дупло помфрит за да се најадам иначе останував ненајаден :pos2:
ејј дудлаш :wink: ако не се најдеш од 7-ца незнам од кај ќе се најадеш.

Има ориѓанец шо не хејта 7ца? :)
Тоа зошто тие немаат 7-ца и хејтаат се што е од СК :tv:

Бев минатата недела по незнам колку време,можда по 4 години.

Добро бе свесни сте дека плаќате 140 денари за леб и помфрит и толку?

YES да е вкусно.Ама за да стигнеш до плескавицата или тоа што јадеш,на пример комбиниран со врат или сланина,ти веќе си се прејадил од компирите и тоа остатокот,што соја што некое парче сланинка ќе ти дојде на 2 залаци да го апнеш колку да го смешаш вкусот од претходно изеденото :)

А иначе мајонезот.СЕ е само мајонез НЕ Е. Тоа е кари со мајонез,а не мајонез со кари.А и не е баш по мој вкус :smir:

Ја и дечко ми јадеме таков сендвич и јадам јадам компири па никако да стигнам до плескавицата и викам "На дојади ми ги компирите да гризнам од плескавицата".Гризам еден залак и сваќам дека сум се најала од компирите.
Резиме:1,5 сендвич за него 0,5 за мене:pos2::pos2:

мајонезот и компирите какак ви им еее аууууууу :drk::drk:

ејј дудлаш :wink: ако не се најдеш од 7-ца незнам од кај ќе се најадеш.

Тоа зошто тие немаат 7-ца и хејтаат се што е од СК :tv:

озбилно од еден цел комбинирам неможам да се најадам а иначе јас сум од Охрид и јас ја обожавам 7 :smir:

Еден чикен го јадам на двапати. Фер. Мајонезот има добар вкус.

Ја и дечко ми јадеме таков сендвич и јадам јадам компири па никако да стигнам до плескавицата и викам "На дојади ми ги компирите да гризнам од плескавицата".Гризам еден залак и сваќам дека сум се најала од компирите.
Резиме:1,5 сендвич за него 0,5 за мене:pos2::pos2:
За тоа зборувам :smir:

Сендмица РУЛЗ...Најдобри и најголеми хамбургери прават...

закон се од седмица! нема и нема ни да има такви хамбургери како што се од седмица!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom