Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
140 е чикенот .

Хамбургерот иначе тежи 600 грама што е прилично доста ако сакате да се најадете .
У споредба со другите сендвичари кај што даваат плескавица со дебелина на лист,полуживи компири , бајато лепче и крш мајонец , у 7-ца имате тон компири со топ мајонез и бабачко плескавица . Не викам дека у некои сендвичари не е убаво (Вили на пример, за 90 денари има топ сендвич али без компири) , али Седмица е Седмица :smir:

сам се уверив денес сека чикенот е 140 :)
леле колку убаво ми дојдееееее! 1 ипол месец немав јадено таму:kesa:

znaci praat sendvic: lepce, pleskavica,
pa go secat na dve...
pa na sekoja polovinka i dodavaat: pomfrit, kecap i majonez...
zosto smetaat deka primer 2 drugarki kje sakaat da jadat eden sendvic... (ne davaat samo edna polovinka i ne davaat po pola cena)
i na samata cena za cel hamburger dodavaat uste 10den. za procedurata na secenje.
malce cudno, ali taka praat:D
Вака јадев и ми беше таман а и на девојката.Не треба 240 да се дадат:)

еднаш само имам јадено ваму и знам дека сендвичот беше преголем, ни пола па не можев да го изедам :) а сега читајќи ги вашите коментари ми се пријаде од таму сендвич :)

Иако иам посебен режим на исхрана неможам да и одолеам:toe: Се трудам што е можно помалку да јадам од 7. Еднаш изедов 2 чикена:vozbud:незнам само кај ги собра....

еднаш само имам јадено ваму и знам дека сендвичот беше преголем, ни пола па не можев да го изедам :) а сега читајќи ги вашите коментари ми се пријаде од таму сендвич :)

Незнам зошто кога ќе се спомне седмица, по дифолт се збори за хамбургерот со плескавица 120денари.

Јасно е дека за повеќето луѓе кој ретко јадат таква храна тешко можат да го изедат цел, а згора на тоа и кока кола да се напијат ќе експлодираат.

Затоа, мој совет...со виршла хамбургерот е звер. 100денари со една, 120 со две виршли, за секој стомак. :)

Хах, не давам 120ден. за хамбургер, најубав на свет нека е.

Особено не таа новата Пеликан... Крш, во смисол на соодносот цена-продукт.

Ме излажа ѓаол, бев да видам шо јајте. Соја со сода бикарбона за да нараснит. АМАН!

Ме излажа ѓаол, бев да видам шо јајте. Соја со сода бикарбона за да нараснит. АМАН!
Ама признај дека беше фкусно!:brrrm:

Брачко, и од магаре изнутрици да имат, ак ти е вкусно ќе кркаш. Пази, хранлива вредност на хамбургер по дифолт е нула. Така да немат љутиш :)

Брачко, и од магаре изнутрици да имат, ак ти е вкусно ќе кркаш. Пази, хранлива вредност на хамбургер по дифолт е нула. Така да немат љутиш :)

Заш бре не ме читаш? Сакаш овде пред мене да те карам?

НЕ Е ФКУСНО. Така да, нема да кркам, бар не од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom