Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Вчерашна случка
Јас:Имате помал хамбургер(се разбира целам на помала цена да платам)
Продавачка:Да можеме да ви го исечеме на пола ама мора да ја земета и другата половина
Јас:Ама ќе ме чини исто така?(се смеам а она ме гледа бледо и не и е јасно зашто):pos2:

ako zemes na polovinka, ti naplakjaat plus 10 den. na celata cena...
objasnenie: smetaat deka 2 osobi jadat eden sendvic.. i vo toa spagja dodatno kecap,majonez itn.

ps. sakam da se odviknam da jadam u sedmica :(

ako zemes na polovinka, ti naplakjaat plus 10 den. na celata cena...
objasnenie: smetaat deka 2 osobi jadat eden sendvic.. i vo toa spagja dodatno kecap,majonez itn.

ps. sakam da se odviknam da jadam u sedmica :(
Баш не те разбрав што правеле.Објасни ми уште еднаш те молам.Даваат уште едно лепче или само на пласкавицата додаваат кечап и мајонез?

додатно кечап и мајонез ахахах :D е ова не го знаев.. не дека некад сум земала на половинка.. обично зимам за дечко ми и јас си јадам нешто друго нормално што не е огромно чудо полно целулит... ама 10 денари плус за да ти го пресечат на пола ахахаха

znaci praat sendvic: lepce, pleskavica,
pa go secat na dve...
pa na sekoja polovinka i dodavaat: pomfrit, kecap i majonez...
zosto smetaat deka primer 2 drugarki kje sakaat da jadat eden sendvic... (ne davaat samo edna polovinka i ne davaat po pola cena)
i na samata cena za cel hamburger dodavaat uste 10den. za procedurata na secenje.
malce cudno, ali taka praat:D

znaci praat sendvic: lepce, pleskavica,
pa go secat na dve...
pa na sekoja polovinka i dodavaat: pomfrit, kecap i majonez...
zosto smetaat deka primer 2 drugarki kje sakaat da jadat eden sendvic... (ne davaat samo edna polovinka i ne davaat po pola cena)
i na samata cena za cel hamburger dodavaat uste 10den. za procedurata na secenje.
malce cudno, ali taka praat:D
Фала те разбрав,да знаев така ќе сум направел вака ми излагало дупли ѓавол.Претпоставувам за компирите е доплатата ако стават на двете места компири

Таму додека го јадам помфритот ќе се заситам и после сендвичот ми останува

абе стварно чикенот го напраија 150? или ме лажат? :tapp:

140 е чикенот .

Хамбургерот иначе тежи 600 грама што е прилично доста ако сакате да се најадете .
У споредба со другите сендвичари кај што даваат плескавица со дебелина на лист,полуживи компири , бајато лепче и крш мајонец , у 7-ца имате тон компири со топ мајонез и бабачко плескавица . Не викам дека у некои сендвичари не е убаво (Вили на пример, за 90 денари има топ сендвич али без компири) , али Седмица е Седмица :smir:

140 е чикенот .

Хамбургерот иначе тежи 600 грама што е прилично доста ако сакате да се најадете .
У споредба со другите сендвичари кај што даваат плескавица со дебелина на лист,полуживи компири , бајато лепче и крш мајонец , у 7-ца имате тон компири со топ мајонез и бабачко плескавица . Не викам дека у некои сендвичари не е убаво (Вили на пример, за 90 денари има топ сендвич али без компири) , али Седмица е Седмица :smir:

Фала богу,една е седмица.Таков мајонез само на едно место има,и такви компири.

Фала богу,една е седмица.Таков мајонез само на едно место има,и такви компири.
Компирите ми се поубави во мекдоналдс,башка и ги видов компирите дека се McCain или така нешто што не е тешко воопшто секоја сендвичара да ги нарача и да има такви.

хахах незнаев дека имало тема за 7-ца :vozbud:

пред 5-6 саата баш јадев, што да кажам освен дека праат најаки Хамбургери во МК!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom