Срека што измислиле сендвич на пола зошто така добиваш дупло помфрит за да се најадам иначе останував ненајаден :pos2:Фала богу што измислиле сендвич да го делат на пола.Инаку никогаш ќе неможев да изедам цел сендвич![]()
ејј дудлаш :wink: ако не се најдеш од 7-ца незнам од кај ќе се најадеш.Срека што измислиле сендвич на пола зошто така добиваш дупло помфрит за да се најадам иначе останував ненајаден :pos2:
Тоа зошто тие немаат 7-ца и хејтаат се што е од СК :tv:Има ориѓанец шо не хејта 7ца?![]()
Ја и дечко ми јадеме таков сендвич и јадам јадам компири па никако да стигнам до плескавицата и викам "На дојади ми ги компирите да гризнам од плескавицата".Гризам еден залак и сваќам дека сум се најала од компирите.Срека што измислиле сендвич на пола зошто така добиваш дупло помфрит за да се најадам иначе останував ненајаден :pos2:
озбилно од еден цел комбинирам неможам да се најадам а иначе јас сум од Охрид и јас ја обожавам 7 :smir:ејј дудлаш :wink: ако не се најдеш од 7-ца незнам од кај ќе се најадеш.
Тоа зошто тие немаат 7-ца и хејтаат се што е од СК :tv:
За тоа зборувам :smir:Ја и дечко ми јадеме таков сендвич и јадам јадам компири па никако да стигнам до плескавицата и викам "На дојади ми ги компирите да гризнам од плескавицата".Гризам еден залак и сваќам дека сум се најала од компирите.
Резиме:1,5 сендвич за него 0,5 за мене:pos2::pos2:
Да.Навистина големи сенвичи прават.:helou:За тоа зборувам :smir: