Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае некој сајт за семинарски на англиски јазик? или можеби некој има ?
теми: business, advertising, sales итн...

Некој да не знае да решава задачи по криптографија, рабинов криптосистем и RSA.

Дечки ми треба семинарска за Active Directory, како работи на Виндоус, Мек и Линукс. Ако има некој нешто вакво слично нека ми прати по ПП. Мва.

Сега ќе ти пратам по ПП што имам.

Напрајв друже и ја презентирав :D Сполајти за трудот и интересот. Не се мачи сега.

Инаку ако му треба на некој во иднина за Царини нека ми пиши да му ја пратам.

Дечки ми треба семинарска за Active Directory, како работи на Виндоус, Мек и Линукс. Ако има некој нешто вакво слично нека ми прати по ПП. Мва.

Ејјј а почнав со аплоад, ај имам материјали и за The Great па нему ќе му пратам нека кликне овде*

Сум закаснил значи(во иднина имај предвид ако имам време ќе помогнам )многу политикава ми го мати умов а сега и саканата ме остави и....:place:

* забелешка до другите членови да не направат даунлоад бидејќи така податоците нема да стигнат до личноста на која и требаат.

Некој да не знае да решава задачи по криптографија, рабинов криптосистем и RSA.

Пратија задачата па ќе видам што можам да сторам.

Треба да направам проект по "Иновации и претприемништво" на темите "Вештини на слушање" или "Етика во комуникацијата". Барав на интернет ама неуспеав да најдам ништо ни за двете... Ако има некој нешто да ми прати или да ми даде линк ако има најдено ве молам итно ми е ://

Семинарска со тема "системски промени на воспаление" Фала многу :)

Здраво.Кој е економиста и финансиер ако сака нека ми помогне.Барам семинарска на оваа тема

- Финансиски Резултати

ве молам помогнете ми хитно ми е ...

Продавам маркица за месец Септември 2013 год. маркицата е ученичка/студентска и е купена 1.050 ден. и не е воопшто залепена, информации по ПП

Случајно да не има некој семинарска по Англиски јазик на било која тема?:)
--- надополнето: 9 септември 2013 во 12:32 ---
Случајно да не има некој семинарска по Англиски јазик на било која тема?:)

помош...за утре ми е ..знам касно пишувам ама сеа ми текна за овдека.Значи по социологија со наслов "Јас како општествено битие " демек за подобро да не запознаела проф. и да напишеме... и ја нез како...ни мама незнае :P xD треба да е нешто демек се претсавуваш што си кој си..да се опишеш карактерно, што сакашда работиш ...и со тоа како ќе помогнеш и придонесеш во општеството..која е твојата функција во општ. кај се замислуваш за десет години....нешто за животот...
p.s знам дека е и премногу од личен аспект....али ве молам некако па јас ке додадам ке уфрлам....фалла :cuc:

Ми треба помош од вас ама итно
Дајте некоја семинарска со оваа тема ''Cases of discrimination at work''
Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom