Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima nekoj seminarska po angliski jazik na koja bilo tema?

Bayesian Logic.

Се надевам ќе заврши работа
--- надополнето: 13 септември 2013 во 22:57 ---
Ми треба помош од вас ама итно
Дајте некоја семинарска со оваа тема ''Cases of discrimination at work''
Фала
Ми треба помош од вас ама итно
Дајте некоја семинарска со оваа тема ''Cases of discrimination at work''
Фала

Серверот не ме слуша, ај ќе почекам, инаку таму имаш основа каде жената е дискриминирана и често принудувана на секс, понатаму дискриминација врз база години и Криминално досие и дискриминација на трансексуалци(нешто као не ги унапредувале а не дека сексуално ги злоупотребувале), и секако бременоста како фактор(ова е кај нас забележливо).

Само да напоменам дека кај нас немало дискриминација ниту по основа пол(значи маж професор добива поголема плата од професорка бидејќи е маж) етнос(Македонец поголема плата од Албанец) и Расна(албанец/србин поголема плата од ром-оти е бел), за разлика од САД и Х други т.н демократски држави и ова било кај нас уште од СФРЈ и до денес е така.

--- надополнето: 13 септември 2013 во 22:57 ---

Серверот не ме слуша, ај ќе почекам, инаку таму имаш основа каде жената е дискриминирана и често принудувана на секс, понатаму дискриминација врз база години и Криминално досие и дискриминација на трансексуалци(нешто као не ги унапредувале а не дека сексуално ги злоупотребувале), и секако бременоста како фактор(ова е кај нас забележливо).

Само да напоменам дека кај нас немало дискриминација ниту по основа пол(значи маж професор добива поголема плата од професорка бидејќи е маж) етнос(Македонец поголема плата од Албанец) и Расна(албанец/србин поголема плата од ром-оти е бел), за разлика од САД и Х други т.н демократски држави и ова било кај нас уште од СФРЈ и до денес е така.

Фала многу

Здраво, дали има некој напишано есеј или ќе може да напише, на тема : Македонскиот јазик помеѓу двете светски војни. Во есејот мора барем да се спомнати делата : Ленче Кумановче- Бегалка од Васил Иљоски, Печалбари од Антон Панов, Парите се утепувачка од Ристо Крле, Бели мугри од Кочо Рацин и Пеш по светот- од збирката M'скавици на Коле Неделковски, есејот ми е потребен до оваа Сабота (21.09.13).... Благодарам однапред :)

Здраво, дали има некој напишано есеј или ќе може да напише, на тема : Македонскиот јазик помеѓу двете светски војни. Во есејот мора барем да се спомнати делата : Ленче Кумановче- Бегалка од Васил Иљоски, Печалбари од Антон Панов, Парите се утепувачка од Ристо Крле, Бели мугри од Кочо Рацин и Пеш по светот- од збирката M'скавици на Коле Неделковски, есејот ми е потребен до оваа Сабота (21.09.13).... Благодарам однапред :)

како бе до сабота ? кое одд си ? или на факс да не си ? :S

како бе до сабота ? кое одд си ? или на факс да не си ? :S

осмо сум ама ќе учиме и во сабота, затоа што утре ни е ден на општината и нема да учиме па да одработиме :\

Mozhe li nekoj da mi kazhe shto da napishamna tema "humanistickata poraka na dante i vizijata za idealno opstestvo ostvarena preku pekolot"?

Дали на нет има нешто некој примери за минато неопределено свршено и несвршено време ... итно ми треба .. ?

има ли некој готова презентација за Hucke pack технологијата ?

Мислиш на воениот проект или за неговата оставштина која денес се користи многу и е далеку поекономична.

Ама имам нешто и ќе ти пратам.

Семинарска по Меѓународно казнено право ако има некој итно ми треба.. Неважно на која тема е, само да е по тој предмет..

И по Јавна и државна администрација ако имате нешто..

Некое хумано пријателче да ми прати семинарска ако има по применета економија на тема како на пример монетарен систем, невработеност, даночен систем, пазар на пари итн.ми треба итно денеска за 6ка ;) ќе му бидам благодарен на тој шо ќе ми прати нешто!

Ќе може некој да ми напише есеј на тема: злосторство, казна и простување? :)
ми треба ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom