Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не треба појќе, сега стварно заглајфме :jaj:Барам семинарска за Сократ или Аристотел. Ако има некој нек праќа, оти заглајфме. Ептен.
http://tinyurl.com/3ypxc5mНешто поопширно за марихуана само да не биде од Википедија.
кој знае колку е границата на зборови за ЕСЕЈ,ПИСМО,ИЗВЕШТАЈ,МОЛБА,БАРАЊЕ и др. МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК
И Дај кажете што има на матура по англиски дали е тешко каков е тестот дали има за пишување есеј,писмо и сл,.
Ајде имам еден проблем . ако има некој нека помага. ке ги напшам темите и без разлика дали се на Македонски , Српски , Англиски па дури и Бугарски ми одговара.
1. Економска криза: основни макроекономски индикации . Пројавување на економската криза во Македонија
2. Маркетиншки буџети на фирмите во Македонија за време на економска криза.
3 Рекламно поведение на фирмите во услови на економска криза.
4. Ценовно поведение на фирмите во услови на економска криза.
5.Управување на односите со клиентите во услови на економска криза
Ајде имам еден проблем . ако има некој нека помага. ке ги напшам темите и без разлика дали се на Македонски , Српски , Англиски па дури и Бугарски ми одговара.
1. Економска криза: основни макроекономски индикации . Пројавување на економската криза во Македонија
2. Маркетиншки буџети на фирмите во Македонија за време на економска криза.
3 Рекламно поведение на фирмите во услови на економска криза.
4. Ценовно поведение на фирмите во услови на економска криза.
5.Управување на односите со клиентите во услови на економска криза