Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Важно: Дали некој има било каквов документ во Word, со есеј (или било што) на тема ЛИДЕРСТВО (само пишуваното да не е превземено од википедија)? Ми треба итно и секое најмало делче што го имате ќе ми биде од корист.

Благодарам однапред!

Дали има некој дипломска работа за филозофија . Пр. етика, естетика, и се што е поврзано со филозофијата :smir:

Потребна ми е семинарска на тема: Windows 7
Доколку има некој би му бил мн. благодарен.

Фала однапред.

Најдобриот сајт за семинарски , проверете тука
Код:
[URL]http://zemi-seminarska.tk/[/URL]
.Мене ми имаат помогнат многу , доста се брзи , ефикасни , професионални и перфектно си ја завршаваат работата. Пишете им ако имате потреба од било каква семинарска-дипломска.

Нели се малку повеќе семинарските скапи? На мене ми имат правено семинарска за 200 денари, а семинарската беше 20 и неколку страни!!! Иначе дали има некој семинарска по предметот Економска географија било каква да е темата, ако има некој нека ми пише приватна порака!!!

Друже за 200 денари може само да ти дадат напраена и веке дадена сто пати на исто место .. мислам кој нормален би ти праел семинарска рецимо за информатика некоја луда тема а треба да преведува да речеме од англиски и слично . Прво направи кај нив семинарска па после коментирај за цената . Јас кажувам дека вреди секое пени , за трудот кој што го вложуваат момциве и девојкиве во тимот , алал да им е за неполни 24 часа имав семинарска за тема што никаде не се наогаше ништо . Затоа и ги препорачувам насекаде кај што видам дека има прилика за такво нешто . А да напоменам и дека ако треба да се извршат корекции на повеке од две страни ви ја праат семинарската целосно одпоновин и добивате една бесплатна изработка , така да не веруем дека некаде ке најдете такви услови , плус и разменуваат , така да ако ти треба некоја што они ја имаат на листа , ја даваат тотално фрее во замена за една твоја.. е неможе да биде подобро , поеке време за учење вака имам не морам да се замарам со семинарски и есеи и триста глупости .. вака место да деногубам над книга идам пиам кафе у град и уживам хехе а друг ради !!

Друже за 200 денари може само да ти дадат напраена и веке дадена сто пати на исто место .. мислам кој нормален би ти праел семинарска рецимо за информатика некоја луда тема а треба да преведува да речеме од англиски и слично . Прво направи кај нив семинарска па после коментирај за цената . Јас кажувам дека вреди секое пени , за трудот кој што го вложуваат момциве и девојкиве во тимот , алал да им е за неполни 24 часа имав семинарска за тема што никаде не се наогаше ништо . Затоа и ги препорачувам насекаде кај што видам дека има прилика за такво нешто . А да напоменам и дека ако треба да се извршат корекции на повеке од две страни ви ја праат семинарската целосно одпоновин и добивате една бесплатна изработка , така да не веруем дека некаде ке најдете такви услови , плус и разменуваат , така да ако ти треба некоја што они ја имаат на листа , ја даваат тотално фрее во замена за една твоја.. е неможе да биде подобро , поеке време за учење вака имам не морам да се замарам со семинарски и есеи и триста глупости .. вака место да деногубам над книга идам пиам кафе у град и уживам хехе а друг ради !!

смири се, девојче. прочитај го редоследно болдираново и кажи дека си многу паметна :)

ЕДИТ: или момче

Имам неколку земано семинарски и од кај нив, задоволен сум и од кај нив, но кога можам поефтино да земам семинарска од друго место а и квалитетот е сличен, плус имам подобри бодови вадено од семинарските од кај овој што сум ги земал за 200 денари него од овој сајт што го толку многу фалеш!!!

Можеби друже си земал добри оцени , не знам .. секој гледа нормално поефтино ипак је криза хехе.. Како и да е секој со свое искуство . Јас сум си задовлолна и тоа е то , затоа и ги постаив за да ако на некој им треба да им пишат ... неврмајнд ...

Со срека со семинарската , да имав некое познавање од твојата област ке ти постирав . Поздрав !

Кажав јас и во мојот претходен пост дека од нив имам зимано семинарски, супер семинарски имат само што цената е малце превисока!!!

Па мислам дека ке ги намалат со оглед на тоа што пазарот на семинарски нуди пониски , цени. Али што знам флексибилни се бе се прилагодуваат, може ке намалат. Него дај кажи што ти спага во таа твојата тема да вииме дали се наога нешто по нетов , имаш некоја тема посебно шо треба да ја пишуеш? па да видам дали можам да ти најдам нешто па макар и на српски , па ке си потпреведеш троа :smir:

mi treba nekoj sto se razbira od asembler emu8086 da mu dadam da mi resi edna proektna zadaca ne e problem za pari.

Da ne moze nekoj da mi najde nekoj pomal raskaz na lektirata "Zemjata na snegot" od Jasunari Kavabata mi treba da i pokazam utre na profesorkata i da naucam neso... FALA odnapred...

ej da ne najde slucajno od nekoj raskazana Zemjata na snegot...znaes u kratki crti...mi treba mene...ako ja imas ako ne ti e problem da mi pratis...zs ne mozam da se macam da ja citam....fala i pozzz4e

Јас си правам семинарски баш под инспирација од литературата која ја читам-тоа е сепак еден вид на ВАШЕ мислење за одредена проблематика-накоро ќе завршам неколку:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom