Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, би бил благодарен ако некој има да прати семинарска работа во врска со лизинг. Фала однапред и поздрав.

Семинарска некоја за психологија на децата има некој? Итно ми треба ај нека биде некој фин :))

Ми треба семинарска или состав на Тема Истражување на здрав животен стил
Ако може некој да најде. :cuc: :cuc: :cuc:

Едит.
Или проект за Ментално Здравје :cuc: :cuc: :cuc:

За човекови права и слободи некој? Или за религија, за брак и семејство можда?

imam za chovekovi prava seminarska -TEMA: univerzalnata deklaracija za ~ovekovi prava a ova drugovo sto ti e ako mozi da ti zavrsi rabota semejno nasilsto deca, zena imam!

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Napi{i tekst na tema „[/FONT][FONT=&quot]^ovekot pove}e soznava koga ~ita ili koga patuva?[/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]Tekstot treba da sodr`i od 250 do 300 zbora. Pri pi{uvaweto argumentiraj[/FONT]
[FONT=&quot]go izlo`eniot stav, po~ituvaj gi pravilata za strukturirawe na tekstot,[/FONT]
[FONT=&quot]po~ituvaj gi pravilata na standardniot jazik.[/FONT]
ВЕ МОЛАМ КОЈ КЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ

БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД.
[FONT=&quot][/FONT]

--- надополнето ---

Здраво.

tetovcanec imam seminarska za terorizam!!! daj nekoj mail kaj da ti ja pushtam????

da ne znae nekoj kaj mozam da najdam materijali za trgovsko pravo ......... ve molam ako ima nekoj neka mi daj itno mi e

ve molime pomogneteni

da ne mu se naojga na nekoj materijali za trgovsko pravo ??
ako ima nekoj ve molam neka kazi itno mi e
fala od napred

трговско ти треба само учебникот и господ на твоја страна

ништо друго или додатно

Да ВИ помогнеме? Колку тоа вас ве има? Ако сте повеќе пиши меченциња во никот...

Иначе имаш книга по трговско право во фотокопирниците Зоки и Либро во Мавровка....

И што конкретно ти треба, за каде и за што...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom