Bratot
Стоик и Машкртник!
Он много,много аљи многоо го љути кад го конобарица гљеда на криво !!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анкетата е многу безсмислена, ја сум Македонец и не би гласал за Селмани ама не затоа што е албанец туку од сосема други причини.
Pa ete de.сериозно ме интересира, што вие, како Албанци во Македонија мислите дека не добивате, збориме за некакви права...?
Ќе биде ќе биде..
Slobodno moze da si otidete vo Albanija ili Kosovo koga sakate, sose kukjite i avtomoblitite koi gi imate.хах!!! го уништи здравството!! Тоа што Селмани го направи со неговото министерство ниеден министер досега не го постигна. Пљукај ти и понатаму.
Чим толку не не сакате, што се буните кога сакаме да се делиме?
Ne vazi.Slobodno moze da si otidete vo Albanija ili Kosovo koga sakate, sose kukjite i avtomoblitite koi gi imate.
A za zemjata koja Tito vi ja podari ke pocekate!Drzavni stanovi, drzavna zemja na sekoj Makedonec i ne Makedonec te Albanec.
Ti na ovoj vek zivees? kaj se videlo Pretsedatel da bide ozbran od 20% malcinstvo vo edna zemja?
Eve ke ti kazam poinaku... Koga Spanija ke stavi Pretsedatel/Premier Baskiec, togas moze vie da stavite svoj pretsedatel Albanec...vazi???
Не, само не ми е до ''дебатирање'' со тиквичка, а дека ке биде верувај, ке биде. Ако не за 10 години за 20 100%. Не терам ни инает ни ништо, фактите се тука. Еден албанец 5 деца, тие деца по толку (нема крај приказнаваА најинтересно од се е што тоа не би те израдувало зошто би се ценела способноста на Албанците и Македонците би согледале дека е така најдобро за нивната иднина, туку се јачиш на моментот сељачко мерење на кој му е поголем
На темата - не гледам причина зошто би гласала за Селмани. Ниту за било кој од досега предложените/спомнатите.
ние овде зборуваме за Република Македонија, не за Пиринска Македонија.So koja pamet Makedonci bi glasale za cergari da im ja vodat drzavata?!
Ne moze cergari da mi ja vodat drzavata!
Ne damo Makedonija!!!
Pa ne mi izgleda bas deka ne ja davas....So koja pamet Makedonci bi glasale za cergari da im ja vodat drzavata?!
Ne moze cergari da mi ja vodat drzavata!
Ne damo Makedonija!!!