Селмани за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би гласале за Имер Селмани за претседател ?

• Јас сум Македонец, и би гласал за Имер Селмани

Гласови: 16 21,9%
  • Јас сум Македонец, и не би гласал за Имер Селмани

Гласови: 50 68,5%
  • Јас сум Албанец, и би гласал за Имер Селмани

Гласови: 5 6,8%
  • Јас сум Албанец, и не би гласал за Имер Селмани

Гласови: 2 2,7%

• Вкупно гласачи
    73
Не бе гаро, само Севернана сакаме, со или без загради.
A sto ke im e na albancite Makedonija?
-Si go imaat kosovo ,nie nisto ne barame ,nit pak ni treba.
-aaaaaaaa I nema sansi da ja dademe ne se borevme nie 500 god protiv turcite i ne gi zidavme pendzerinjata so tuli za da ne im go trosime makedonskoto sonce na turcite ,da im dademe na albancite koi so prst ne mrdnale za ova pqace zemja.

Не сакам да се брзаме ние албанците, гледајте и учете од црнците. Нема нешто поубаво кога и македонец ке гласа за албанец, а ке биде знам.

Нема ништо поубаво од приказна за добра ноќ...

Има, македонец да гласа за албанец.
е да де... па така се вика приказната што овај пат ја прочитав за добра ноќ: македонец да гласа за .... таму некој...
или мислиш дека довечер ке слушнам нешто поинтересно?

Не сакам да се брзаме ние албанците, гледајте и учете од црнците. Нема нешто поубаво кога и македонец ке гласа за албанец, а ке биде знам.
единствен македонец што може да гласа за албанец е македонски државјанин од албанска националност
јас не би гласала никогаш за албанец, ма колку паметен да биде и какви квалификации и да има.ова е Македонија и само македонец може да биде претседател.ова со гласањето на македонец за албанец е исто ко македонец да биде претседател во Гејлада или Албанија - само бајка

Не е баш исто. Македонија е земја во која скоро 50% од населението е од друга етничка припадност.

Едит: и да, во тие 50% се вклучени и оние што се декларираат демек македонци а во срцето ја носат бугарска, грчка и српска. Републиката :icon_lol:

Има, македонец да гласа за албанец.

А најинтересно од се е што тоа не би те израдувало зошто би се ценела способноста на Албанците и Македонците би согледале дека е така најдобро за нивната иднина, туку се јачиш на моментот сељачко мерење на кој му е поголем :)

На темата - не гледам причина зошто би гласала за Селмани. Ниту за било кој од досега предложените/спомнатите.

И после мене некој ќе ми рече сум бил националист :toe:

Кога Темелков ќе се кандидира за претседател на Албанија и кога ќе биде изгласан тогаш и ја ќе размислам дали да гласам за Албанец во Македонија.

Што е премногу,премногу е. Нема лутиш. :toe:

Не е баш исто. Македонија е земја во која скоро 50% од населението е од друга етничка припадност.

Едит: и да, во тие 50% се вклучени и оние што се декларираат демек македонци а во срцето ја носат бугарска, грчка и српска. Републиката :icon_lol:
сеедно.албанец ќе стане претседател на Македонија кога србин ќе стане претседател на косово:helou:

сеедно.албанец ќе стане претседател на Македонија кога србин ќе стане претседател на косово:helou:
Абе ако тераме инает далеку ќе стигнеме. NOT.
Реално гледано (реално од моја гледна точка и според мои факти) етнички албанец да стане претседател на земјава има доста големи шанси. Пред се потребно е да биде квалитет, да се одделува од останатите. Бидејќи знам дека живееме во балканот, простор кадешто населението секоја ноќ мастурбира на смртта на козата на комшијата не предвидувам тоа да се случи толку брзо, ама невозможно не е ни под разно. Посебно во Македонија, затоашто тука (ќе повторам): скоро 50% од населението не се етнички македонци. За 10 години максимум, ќе биде. Штом бидна во Америка, робот стана робовладетел.

Едит: да дообјаснам... споредбата на македонија со косово, албанија, грција.. не држи никаква вода, освен што е вадење за оние кои немаат никакви факти. Во Албанија нема ни 5% македонци, во косово нема ни толку срби... :)

хаха вие сте као нигери во филмов :icon_lol:

АХАХАХАХА

Него, Адил пер, ако сакате така да иде приказната да идеме по ред.... Еве не мора да почнеме од ред, ама од утре натаму во јавен превоз да не влагате...
Дај сериозно скратете со „робови и господари“ муабетиве. Кај сте робови? Што ви е ускратено? Ама искрено. Не дрндајте на други теми за да го одбегнете прашањево, сериозно ме интересира, што вие, како Албанци во Македонија мислите дека не добивате, збориме за некакви права...?

Како прво, не ме викај по име на форум. Поштувај дискреција. Да сакав да ме вика секој Адил јузерот ќе ми беше така. За ова казна сладолед нареден пат кога ќе се видиме. Мито и корупција.
Зелка ниедна :icon_lol:

Како второ, ептен бе не ми пазиш на темите, само учествуваш на нив :icon_lol:
Каде реков дека албанците се робови во македонија да му е**м мајката, дај цитирај ме. Само реков дека во америка робот стана робовладетел, а во америка навистина црнците беа робови, онака класични.

ЕЕЕј не е финтава алабанци версис македонци....
туку селмани да или не.. зошто да зошто не... :D

Мислам дека предложената опција " Јас сум партиски кретен и бот и гласам како ќе ми кажат" би била најизбрана...

замислете ДПМНЕ да го кандидира Селмани.. баш сакам.. леле како ќе се смеам кога ќе го правдаат на сите нивоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom