Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
Вака сега (мало објаснување :D) :

Боки 13 е излишен, досаден и очаен за внимание, ако ме прашувате мене најдобро е да се игнорира.

Драган Вучиќ е ЛЕГЕНДА, значи треба да се стави во листата на најпаметните луѓе во државата, а не да се гласа за сељак на годината, зашто Драган Вучиќ е еден од ретките Македонци кој знае како константно да заработува пари и тоа со работа и идеја, човекот е навистина за пример и покрај сите тие стереотипи кои кружат за него. Половина од Македонците да беа како него, Македонија немаше да има проблеми.

Саше Политико, Жаре Бербер, Јанко, Зоки Фаци и ним слични се сељаци, не викам не, ама пак и они заработуваат за леб. Кој како се снашол така, некој со интелектуални емисии- некој со плитки, важно се трудат.

Лично јас гласав за Кико Рингла, а зашто- едноставно немам коментар, и да сакаш да испаднеш поглуп не можеш. А, овој Јоце Панов не знам кој е.

Ова му е едина светла точка од кога знам за него... секоја чест ако е вистинско видео :icon_lol:

Не бе, синхронизација е.

Инаку, то што Сашета го ставаат во сељаци, infact; е врв на поентите кои ги има во видеото.
Otprilike...

Од кико поглупаво створење немам видено до сега :facepalm: Дефинитивно Сељак на годината а можеби и во наредните.

Treba i za seljanka na godinata da se otvori tema.:D
Dragan Vucic seljak na godinata uvek, ne e za dzabe toj vicot so pajakot/meckata.:D

Треба опција за мултиизбор на анкетава да има.

Кико Ринглата.
И како шо е редот на сите избори, навистина, навистина изборот беше тежок, кој и да беше од другиве немаше да е незаслужено, ама ете најнадежен е моментално.Верувам идно заштитно лице на Беко или Горење.

И мир во светот.
*кога гледам дека и Прилепчаниве гласале ‘локаппатриотски‘ на темава - мислам дека веќе имаме победник :гик:

Саше дебилитико дефинитивно. Али и Ринглата беше сјајен тука се негде

Наградата Драган Вучиќ за животно дело иде во рацете на Латас.
Наградата Латас за изминативе 5 години иде кај Миленко.
Наградата Миленко за најдобро остварување годинава го добива Јанко бурекчијата со статиите за иселениците кои немале леб да јадат во странство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom