Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За онтологијата на нашиот универзум и дали црните дупки навистина ја голтаат светлината и информацијата за истата.Палам цигара и размислувам за смислата на животот![]()

Палам цигара и ако има, јадам благо во изобилие.
Задишана, не можам да дојдам до воздух обично и после некоја минута насмеана до уши. Едно од најубавите чувства. Нема мисли, бланко ми е и најубаво ми е. После тоа сакам да се излежавам и да се одмарам...

Идам да го извадам куртонот и да го подзаплакнам џони малце и после или втора тура или бегам дома![]()
Секако среќен и изморен и не мислам на ништо туку го барам моливот за да шкртнам крвче на календарот и видам кога тоа исто
такво крвче сум шкртнал претходно, а богами гледам сум прерипал некоја недела,колку времето брзо поминувало,не сум осетил.

Иначе за мене моментот , значи намерно пишувам моментот бидејки трае секунда , е секундата кога дознавам дека ќе ебам. Кога веќе дознавам дека сигурно ќе го омрсам ми поминува една топлина во телото , и си ги осеќам ушите како ми горат , а крвта буквално ја осеќам како ми слегнува долу.